torstai 5. tammikuuta 2012

Marsut lääkärissä ja muuta mukavaa

Tänää oli marsujen hammaslääkäri, Kirpun ja Tuksun.

Kysyin että saanko nähä miten se tapahtuu ja seurasin sitte vieressä miten se leikkaa ne etuhampaat ja se kerto kans et millaset pihit kannattaa olla, tiesin kyllä et ne leikataan sivuleikkureilla mut miun sivarit on liia massiiviset hampaitte lyhennyksiin et täytyy ostaa uudet, sirommat pelkästään hampaitten leikkuuseen...
Edellyttäen että tarvetta esiintyy, niin leikkaan jatkossa itse...

Sähkis, Tuksu, Kirppu. Jokin aika sitten otettu kuva.

Mie pääsin töistä niin et en olis kerenny hakee marsuja niin Lare onneks sit toi ne kun sillä on nyt loma ja vei takasin kotiin ku miulla oli sovittu tapaaminen yhen lapsuudenystävän kanssa.

Sitä enne kävin shoppailemassa.
Piti ottaa vaihto vaatteet mukaan et ei tartte työvaatteissa olla sitte istumassa mut unohin ne aamulla ja Lare unohti tuoda ne marsuja tuodessa niin sain hyvän syyn ja kävin reippaana tyttönä ostamassa uuden topin ja paidan!

Oli kyl hauska nähä ja jutella pitkästä aikaa ja juttua olis riittäny viel vaikka kuin mut kaverin kyyti oli lähössä niin piti sanoo heipat.

Huomen on vapaa koska on loppiainen ja huomisen suunnitelma menee jokseenkin niin et meen päivällä tallille, sen jälkee mummolle koska täti on siellä käymässä ja siitä suoraan agilityyn joka on nyt siirtyny perjantaille kello 18.00-19.00.
Surkein mahollinen päivä ja aika mut ei kuulemma oo mahollista siirtää, meiän opettajatki on valittaneet et on huono aika ja päivä mut se ei nyt muutu.

Ens torstaina jatkuu italian opiskelu ja täytyy kyl myöntää et oon tosi vähän kerenny avata kirjaa vaikkakin oon kuitenki jotain yrittäny painaa mieleen niitä jo opeteltuja asioita mitä en kunnolla vielä osaa esim sanojen taivutusta ja muuta sellasta.

Ei kommentteja: