keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Valkka ja muuta

Maanantaina oli siis valmennus.
Äiti oli HP'llä ja mie Essillä.

Essi temppuili normaalisti tapansa mukaan mut kyl sen kans pysty töitäki tekemää!
Laukkojen jälkee vähä innostu ni oli pitelemistä!

Harjoteltiin ensi et osataan kattoo oikee kevennys, sitä ei tehty kauaa ku se oli selvää.
Sit tehtiin niin et piti tietää kumpi laukka on kyseessä, mentiin esim vasemmassa kierroksessa ja keskihalkaisijalle ja nostettiin oikea laukka ja piti osata kattoa että kumman laukan se hevonen nostaa.

Miulla on itseasiassa välillä hankalaa nähä kumpi laukka on kyseessä eli se teki ihan hyvää.

Sit yks tehtävä oli niin että nostetaan kierroksen mukanen laukka, lyhyensivun jälkeen kokorata leikkaa ja sen puolivälissä käynti ja sit nostettiin taas uuden kierroksen mukanen laukka, eli tajusko kukaan?
Suunta vaihtuu, laukka vaihtuu...
Se teki hyvää kummallekkin koska Essille on toine laukka vaikeempi.

Paljon tuli siis siirtymisiä, oli kyl hyvä tunti.
Ainoo että kun Maksin omistaja ei kerenny tunnille niin ratsasteli sit siinä pellolla ja muualla ja kun Essi oli keskittyneenä suorittamssa tehtävää niin ihmettelin et miks yhtäkkii se pysähtyy ja pyörähtää ympäri sit vast huomasin et Maksi tulee pellolta, kun olin itekki nii keskittyny.
Oli siis jo ihan pimeetä et kentällä oli valot ja ne valot näyttää pikkuse sinne pellollekkin et siel ei oo ihan pilkkopimeetä.
Essi jäi tuijottamaa ja puhals ku lohikäärme!
Repesin vaa nauramaa siin vaiheessa ku toine iha pörheenä kyttää!
Sit aiemmin laukannoston yhteydessä Essi heilautti häntää joka osu sähkölankaan joka kiertää kenttää niin Esa säikähti sitä ja pomppi menemää...
Raukan hermot oli ihan riekaleina!

Kuva huhtikuulta -11. Paukku tais kuvata.

Sit ku oltii laitettu liikenteessä olleet hepat sisälle ulkona oli enää Kirmis ja Loikkis ni otin ne sisälle ja Loikkiksen jätin huvikseni siihen käytävälle ja harjasin sen.

Eilen en käyny tallilla ku nukahin iha vähä sohvalle ja tänää oli armoton päänsärky.
Meinasin lähtee keske työpäivän kotiin mut sit ku se välil helpotti ja välil se tuli takas mut siis kokonaan se ei lähteny missää vaiheessa.
Ihan oksettikin ja ajattelin et vattu jos tulee ni sit ainaki lähen kotii, särkylääkettä en uskaltanu ottaa tyhjää mahaan koska kerran otin ja oksensin sen ulos, halusitte varmaa palavasti tietää tänkin.

Olin alottanu 6 aamulla ja pääsin tauolle vasta 12 aikaan niin sillon eväitten syönnin yhteyessä otin sit lääkkeen ja vähä helpotti sit ku miul oli enää puoltoist tuntii päivää jälellä ja heti ku pääsin kotii kävin köllii sohvalle ja sit ei enää särkeny ku heräsin mut en uskaltanu tehä mitää äkkinäisii liikeitä et jos se olis tullu takasi.
Migreeniä epäilen mut ku miulle ei tullu niit näköhäröjä, yleensä on aina tullu mut jos tää oli sit erilaine kohtaus...

Kävin Geen kans kuitenki vähä kävelemässä, en todellakaa pitkällä ku oli pimeetä, otsalampun valossa mentii tuol metsässä.

Huomenna jatkuu italia ja oon nyt jopa vähä lukenu ja tein viimesimmät läksyt mikä oli aika hankala täytyy myöntää, piti muutta sellane pien tarina "minä" muodosta "hän" muotoon..

Nyt meen auttaa Laree lumitöissä, tää onki paras aika niitä rueta tekemää! Ciao!

Ei kommentteja: