sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Neljän seinän sisällä

Eilen oli C merkin esteosuuden suoritus ja sehän meni läpi!
Edessä olis nyt sit kouluosuus.

Jännitti iha sairaasti, lämmitellessä tuli virheitä ku mie luulen et johtu raipasta et esteeltä alas tullessa tuli väärä laukka koska jätin raipan pois sitä ite suoritusta varten ni nous just ne laukat mitkä pitikii esteen jälkee.

Vauhtiakin oli sen verra et se raippa olis ollu radalla vaa tiellä!

Rata alko siis ravipuomeilla, sen jälkee laukka ja yks laukkapuomi, sit ravi ja lähestyminen ristikolle, alas tullessa oikee laukka ja käännös oikeelle ja pysty, sit laukkapuomit kolme kappaletta, sen jälkee taas ravi ja lähestyminen toisesta suunnasta toiselle ristikolle, esteeltä alas vasemmassa laukassa, käännös vasemmalle ja pysty ja se oli siinä!



Kuvat Niina Oikkonen

Huomasin omaa vuoroa odotellessa et pystyä on korotettu mut se muistu uudellee mielee vasta radalla pystyä lähestyttäessä että "paska tota oli korotettu!"

Pari hyppyy meni niin et jäin jälkeen hypyissä mut ne ekat ristikot suju hyvin, sit kun sitä vauhtiakin oli sen ver et pystyesteillä vähä jännäs.
Ei silti kuulemma mentyy liian kovaa että hyvä, tasanen tempo oli koko radan ja jarruttelin oikeissa paikoissa.

Tänää en oo oikeestaa tehny mitää, kierreltii Laren kans huonekalukaupoissa ja jotain sielt löyty mitä pitäs hankkia, mut kunha olis ensi se tilipäivä...

Muute oonki ollu kotosalla koko päivän, kävin kävelemäs Ginkon kanssa ja annoin marsulle velliä ja pidin sylissä...
Onneks sil on huomen se lääkäri, selvii mikä sitä vaivaa.

Ei kommentteja: