sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Hevostelua ja sauna

Ennen Kontuun menoa näin yhtä entistä luokkakaveria joka oli tullu käymää Lappeenrannassa ennen Belgiaan lähtöään.
Se menee sinne töihin hevostallille, oon melkei kateellinen ku haluisin itekki ulkomaille hevoshommiin mut miulla ei vaa oo mahista lähteä kun miulla on täällä hevonen, marsut, koira, Lare ja kohta talokin.
Ei se vaan kaikkia estä jos jää esimerkiks hevoset tänne...

Enivei, eilen ratsastelut meni samalla kaavalla ku tänäänki eli lähin liian myöhää maastoon ni se oli jo niin hämärää et just ja just jotain näki, tänää menin vaa viel vähemmä maastossa ku tiet oli ihan kivikovat ja sen verra hämärää et poikkesin vaa isolta tieltä metsätielle ja kentälle loppuaika.

Essi oli tänään parempi ratsastaa kun eilen, se alko kuuntelemaa nopeemmi ja miulla ei ollu edes raippaa millä uhkailla sitä.
Joku tunti mentii eilen ja tänään.

Eilen sato ekat lumet kun olin illalla kentällä.
Tänään taas ei satanu mut oli -5°C ja jo se tuntu aika kirpeelle, saas nähä millon tottuu näihin pikkupakkasiin saati sit niihi -25°C!

Essi sai tänään uuden loimen!


Takki on Thermatex merkkinen.
Loimi pitää hevosen kuivana ja siinä on aitoa lampaanvillaa.
Loimessa oleva polypropyleeni siirtää kosteuden ulkopintaan jolloin loimen voi ravistella kuivaks tai sitten kosteus haihtuu itsestään.
En tänään raaskinu laittaa sitä sille selkään muutakun kokeiltiin että se on sopiva...

Ratsastuksen jälkee pääsin pitkästä aikaa saunaan!
Piti mennä tänään laittelee Jeepiä mut tos hevostelus meni niin kauan et en kerenny sinne niin käytii sit Laren kans vaa saunassa.
Huomenna luultavasti mennää purkamaa sitä autoa ja Essi saa vapaapäivän.

Ei kommentteja: