lauantai 3. heinäkuuta 2010

+25

Tänään kävin ratsastamas mut kyl taas kesti et sain itteni lähtemää. Oli 25 astetta lämmintä ja tottakai miulla oli musta paita! Oli hiukka kuuma.

Kävin Esterin kaa pellol rallittaa, meni hyvin, mitä nyt vauhti alko vähä kiihtymää ku menin suoraan ravia tai laukkaa ni käänsin ympyrälle et hidastuis.

Pelto mis menin oli sänkipelto joka oli just tällä viikolla paalattu ja ku L on lomalla niin oli auttamassa porukoita paalauksessa, nyt maanantaina miekin pääsen heinätöihin kun miulla on lyhyt päivä, JEE!

Ratsastuksen jälkee pesin vähä hevosta ja laitoin takas laitumelle rakkaan puoliveljensä luokse!



Huomiseks on luvattu +30 astetta nin annan hevosen suosiolla olla vaa laitumella enkä ratsasta, läkähytää kummatki!
Meen silti tallille koska Essin jalassa on vanha haava jossa on rupi joka on tehny rivin sinne jalkaan, se pitää käydä hoitamassa. Ei vaikuta ratsastukseen eikä vaivaa mut se on silti hodettava.

Maanantaina oliski sit estevalmennus, mietin nyt et menisinkö ku en kuitenkaa oo hypänny Esterillä mut siin olis opettaja vahtimas ja neuvomassa. Puomituntiki meni sillon hyvin ku sain hyviä ohjeita ja osasin jopa noudattaa niitä!

Käytii tänää viel L:än kans kylän uimapaikalla uimassa ja saunomassa, oli tosi ihanaa pulikoida vedessä!
Tehtii kiuasmakkaraa, ekat otetii liian aikasi pois mut toiset oli tarpeeks kaua ja ne oli hyvii, syötii ne viimeset miun porukoitten luona.

(Lopuks taiteellinen kuva kukkakärpäsestä)

Ei kommentteja: