torstai 3. kesäkuuta 2010

Kolme vuotta takana

Valmistuin tänään siis ajoneuvoasentajaksi!
Mummo oli miuta kattomassa siellä tilaisuudessa kun hölmösti torstai päivänä valmistuminen niin muut oli töissä ja L:kään ei saanu vapaata kun oli niin paljon töitä (hyvähän se vaan että on)

Aloitin Lappeenrannan ammattikoulussa opinnot heti kun valmistuin Harjun oppimiskeskuksesta keväällä -07 niin samana syksynä alotin autopuolella.

Kaikki mitä opin siellä koulussa oli miulle uutta ja oon ilonen et menin sinne koska kiinnostuin alaa kohtaan vaa entistä enemmä ku siellä opiskelin.

Sekin hyöty on että osaa omaa autoa laittaa eikä aina tartte pyytää isiä tai viiä kalliiseen korjaamoon, tietty isommat hommat jätän mieluusti jollekkin toiselle!

Olisin kyllä halunnu oman alan hommia mut nyt tää työtilanne on mikä on enkä oo ees kyllä kyselly mut on miulla kuitenki töitä vaan eri alalta.

Oon helpottunu et toi on ohi, ja sain uuden ystävänki tuolla mut yks toinen taas jäi mut ei sen nii väliä olekkaan....

Miulla oli päällä samana syksynä ja samana päivänä alottanu ja valmistunu (artesaaniks) kaverin tekemä skottiruutunen hame ja H&M:ältä ostettu paitapusero, korkokengät on Cittarista ostettu jokune vuos sitte mut on niin kivat ku korkoo ei oo liikaa.



Illalla sitte kuuden maissa tuli miun vanhemmat, veli ja mummo, sekä L:än äiti kakkukahville.
Sit kun ne oli lähteny ni L:än veli tuli myöhemmin illalla suoraan töistä käymään kylässä.

Miulla on kiikarissa harraste auto mut ensi pitää kerätä hiukka rahaa siihen mut onneks myyjä on L:än kaveri niin sillä ei oo niin kiirettä päässä eroon siitä autosta. Tietää myös et pääsee hyvään kotiin kun osaisin laittaa sitä sitten sen mukaan mitä tarve vaatii.

Ei kommentteja: