sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Hyvä loppuu aikanaan

Nyt on sit viimene päivä lomaa menossa. Lomalla kävin ratsastamassa sillon tällön mut kenttä on ollu nii hurjas kunnos ku kelit on ollu tälläsiä sohjosia ni on pitäny jättää välii ja ku en viel maastoo oo uskaltautunu.

Nyt täs lähiaikoina pitäs mennä kokeilee joku reitti jos pystysin menee ku alkaa olee nuo hiekkatietki aika sulat tuol kotikylillä päin.

Opetettiin äitin kanssa alkuviikosta sitä meidän 2009 kesän varsaa, laitettiin ajovaljaat niskaan ja talutettiin kentällä, varsa kulki hienosti mitä nyt leikki paljon kuolaimella mut meitä oli neuvottu laittamaan kuolaimet sen verran tiukalle että varsa ei saa laitettua kieltä kuolaimen päälle joka johtais siihen että se kieli pitää sitoa ja se on inhottavaa hommaa ja pitää olla tarkka ettei sido liian tiukalle.


Tänää kaivettiin L:än kans mopo tallin perältä ja aletaan sitä laittamaan, taas.

Jostain pitäs löytää siihen vaihelaatikko ja koko alakerta. Nykynen ei pelitä. Netistä jostai katellaan ja toivottavasti löytys ni sais kesäks ajoon! Pitäs rekisteriin asti saaha ku se aikoinaa poistettiin koska se oli rikki. Uus sylinteri ja mäntä siihe hankittii joku vuos sitte mut sit se käynnistyspoljin katkes ja sitä ei saatu korjattua kun se katkes sielt jostai sisältä, poljin ei palaudu.

Polkupyöräänki tehtii kevät huolto, ketjut rasvattiin ja istuimen korkeus tarkistettiin ja ilmanpaineet, ne oli hyvät mut ketjuille teki hyvää rasvaus.
Jos jokupäivä olisin reipas ja pyöräilisin kouluun, sinne ajaa joku 20-30 min.

Kesäks rantakuntoon ! <3

Ei kommentteja: