perjantai 19. maaliskuuta 2010

Vapaus on suuri!


Ensinnäkin kävin ottamassa sen paljon puhutun lävistyksen viime perjantaina ja poikaystävä leikkautti hiukset samalla, täällä päin on eräs kampaaja joka tekee myös lävistyksiä ni se kävi sit samal sekä lävistys että hiusten leikkuu!

Tänään oli viimenen TO- päivä, IHANAA! Se on nyt ohi! Ei sillä kyl siellä viihty iha hyvin mut siellä vaan pyöri epämäärästä porukkaa joiden jutuista en aina tykänny, ainaki kerra piilouduin jonku traktorin taakse et ei iha heti tuu selittää mitää!

Sit huomen lauantaina olis työpäivä ja sit alkaa kauan kaivattu loma! Mie olin harjottelus sillon ku muut piti loman koska en halunnu et se harjottelu katkee kesken kaiken ni siirsin loman sinne loppuun.

Harrastukset on jääny vähälle, ja Essillä on ollu kenkä irti täs alkuviikosta, keskiviikkona kävi kengittäjä ni ei olis muutenkaa voinu ilman kenkää ratsastaa.

Oon ollu niin väsyny ja jotenki veto pois ni en oo jaksanu mennä tonne harrastuksiin vaik on ollu huono omatunto kun hevonen seisoo mut nyt lomalla käyn sitte!

Huomenna juhlistan et harjottelu on ohi koska tänään pitää ottaa rauhallisesti kun työpäivä huomen.. Herätys klo 04.15! Hyvää yötä!

Ei kommentteja: