sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Loppuvuoden kuulumiset ja vuodenvaihde 2017

En olekkaan pitkään aikaan kirjotellut blogin puolella mutta tiivistetytsti loppuvuosi.

Joulu meni miun vanhempien luona käydessä ja kävin myös Jarkolla.

Tapaninpäivänä oli epikset Lappeenrannassa ja oltiin Ginkon kanssa medi2-3 luokassa sijalla 4. tuloksella 10rv ja yliakikaa..
Ei ihan huono suoritus sinänsä mutta virheet oli ihan omaa hölmöyttä, jos olisin niistänyt kepeillä oltais saatu vaan vitonen ja ehkä ylletty sijalle 2 tai 3 mutta sitä on toisaalta turha murehtia, otin virheistä opiksi.

Keskiviikkona oltiin Hennan ja koirien kanssa treenaamassa Etelä-Karjalan koiiraurheiluhallilla.
Miulla oli molemmat koirat mukana ja rata olikin aika haastava mutta Minni ja Ginko suoriutu siitä hyvin!
Pikku Udolla tein vaan putkiharjoituksia, se oli ensimmäistä kertaa jossain muussa hallissa kuin omassa mutta ei se tuntunu olevan millänsäkkään, hyvä vaan että osaa olla cuulisti vieraassakin ympäristössä.

Minni, Udo & Ginko

 Ilmotin Udon Lahteen näyttelyyn, näyttely on vasta maaliskuussa mutta jo nyt ilmoittautumalla sen sai pikkuisen edullisemmin kuin ihan viimetingassa ilmoitettuna.

Torstaina oli Geen treenipäivä ja oltiin toisen treenikaverin kanssa kaksistaan, hyvät treenit ja haastava rata ja tein tarkoituksella itelle hankalia ihjauskuvioita vaikka sen olis voinu tehä helpomminkin.
Udo oli mukana vaan sen verran että lopuks nostin sitä pöydälle ja tämä treenikaveri leikki tuomaria , sen verran kovasti jännitti et alkuun tyydytään nyt vaan silittelyyn ja herkkujen syöttämiseen pöydällä, tässä on sellaiset kolme kuukautta aikaa saada se tottumaan pöytään ja se olis pitäny tehä jo aikaa sitten.
Vaikkakin kyllä mie kun vielä toisaalla asuin niin nostelin pöydälle ja palkkasin mutta miulla ei ole täällä edes sopivaa pöytää ellen sitten nosta ruokapöydälle...
Seisotusta ollaan myös taas muisteltu jokapäivä vähän.

Uudenvuoden aatto meni päivä Jarkon luona ja kävin siellä koirien kanssa päiväsaikaan 6km lenkin ja pääsin saunaan.
Illalla koirat pysy sisällä, tämä oli Udon ensimmäinen vuodenvaihde mutta eipä se rakettien paukkeesta tuumannut mitään, nukku samoin kuin Ginkokin, tai jossain vaiheessa toi miulle lelua ja leikittiin hetki jonka jälkeen meni taas nukkumaan.

Olin varautunu lähes maailmanloppuun kun en ollut varma Udon suhtautumisesta paukkeeseen, kampasin kummaltakin koiralta karvaa minigrip pusseihin ja laitoin Udon pantaan sen paperikansiosta löytyneen muoviläpyskän jossa lukee sen mikrosirun numero ja paikka omistajan puhelinnumerolle joten kirjoitin numeroni ja nimeni siihen.

Udo tuntuu olevan vähän sellanen kaikki-käy-tyyppi.

Yritän nyt kirjoitella vähän useammin tänne , välillä vaan ei saa tikusta asiaa niin silloin en kirjoittele.

Uudenvuoden lupauksia en juurikaan ole tehny muutakun että koiralenkkien lisäks vähän jotain kotijumppaa tai vanteenpyöritystä, ihan mitä vaan liikuntaa/jumppaa normi kävelylenkkien päälle.

Toivotan kaikille hyvää alkanutta uutta vuotta 2017 !!


Ei kommentteja: