lauantai 14. tammikuuta 2017

Koneiden kapina mutta Täällä taas!

Aloitan sillä että teknologia haraa tänään vastaan 100 - 0.
Tietokone ei suostu muodostamaan internettiä puhelimen kautta ja ehdin jo bluutuutata kuvat koneelle ennenkuin kokeilin internettiä.
No ei auta ku puhelimella yrittää ladata kuvat ja yrittää kirjoittaa teksti tabletilla, no eihän siitäkään mitään tullut vaan aina kuvaa valitessa luuri hävitti koko selaimen.
lähetän siis vielä kertaalleen bluutuutilla kuvat puhelimesta tabletilla koska se on ainut keino.

Noniin tuossa joku aika sitten nettikirppikseltä ostettu mekko tuli postiluukusta.
Kiva kesällä, tosiaan selkä on noin avoin kuin kuvassa joten juuri tuollainen bandeu on melkein oltava alla.



Viime torstaina ennen treenejä käytiin koirien kanssa pellolla juoksemassa koska kaikki kadut oli niin liukkaat että hankala siellä lenkkeillä kunnolla.
Taskulampun valossa otettu kuva pellolla.



Eilen ja tänään oltiin Jarkon kanssa metsätöissä, se sahas ja mie kannoin rankoja pinoon mistä ne on helppo lastata mönkijän kärryyn.


Metsätöiden jälkeen lähin Kontuun ajatuksena ratsastaa mut kenttä oli jäinen ja pelloilla myyränkekoja niin se jäi ja lähdettiin äitin kanssa koirien kanssa kävelemään.
Yritin ottaa kameralla kuvia koirista kun riekkuivat pihalla mutta mainitsinko jo että teknologia haras vastaan eikä suostunut ottamaan kuvia ja jos otti jokaikinen kuva tärähtänyt ja koirat hädintuskin siinä tärähtäneessä kuvassa.

Sisällä sentään sai yhden onnistuneen puhelinkuvan Udosta ja Norra Marsusta.


Kävin saunassa, söin ja hengailin.
Marsulta leikkasin kynnet ja pitelin sylissä.

Siinä lähtöä tehdessä silmiin osui kasa ruskeaa nahkaa, mietin mikä se on ja se osoittautui -70 luvulta peräisin olevaksi nahkakassiksi!
Keinonahkaa tietysti.
Kuvassa 37 talvikenkä antamassa mittakaavaa koosta.


Kassi oli miun silmissä niin ruma että se oli jo hieno!
Tiedättekö sen kun joku asia on niin ruma että se alkaa olla jo hieno?

Kassi on hyvässä kunnossa ollakseen noin vanha, ei reikiä eikä likaa missään, vain pölyä pinnalla kun on ollut käyttämättä ties kuinka kauan.
Nyt se pääsee aivan varmasti käyttöön!

EDIT: Tabletilla tehdyn kirjoituksen julkaisun jälkeen huomasin tietokoneen saaneen itsensä päivityksen ja käynnistyksen suoritettua ja se onkin yhtäkkiä interneetissä ja kaikki pelaa, näin!

Ei kommentteja: