torstai 6. lokakuuta 2022

Kooste kuulumisista

 Udo kävi WUOKSen kisoissa syyskuun lopussa.

Ekalta agiradalta vitonen ja yliaikaa ku ohitti esteen. Sija 4.

Toineagirata rekkamieskäännöksien yliaikanolla.

Sija 1.

Hypäriltä taas esteen ohitus vitonen ja yliaikaa ku en ehtiny vaihtaa puolta ja takaaleikkaus epäonnistu.

Sija 4.


Meiltä kävi kisojen jälkeisellä viikolla Udo ja Haiku hieronnassa Huoleton Koirapalvelut Essin käsittelyssä.

Udo on käynyt ennenkin mutta Haiku oli ekaa kertaa.

Udo ei ollut niin pahasti jumissa kuin edelliskerralla ja Haikullakin oli yllättävän paljon jumeja enkä niitä muuten olisi ajatellut mutta meni radoilla sen näköisenä kuin menisi kootussa laukassa eikä venyttäisi itseään eli ei mennyt optimivauhtiaan.


Udo osasi jo asettua melko nopeasti ja jännitin mitenkä se Haiku suhtautuu mutta se oli saanut katsella vieressä ensin Udon käsittelyn ja tutkia huonetta ja hierojaa omaan tahtiin ja kun sen vuoro koitti, oli miun ujopiimä koira ihan sulaa vahaa Essin käsissä! 

Olin niin ylpeä, molemmista! 

Udo


Haiku


Haiku, Udo. Kuva Essi

2.10 olin Dekan kanssa Control Unleashed koulutuksessa enkä oikein tiennyt mitä odottaa kurssilta mutta paikan päällä se viimeistään selvisi ja teoriaosuuden jälkeen tehtiin erilaisia pelejä ja harjoitteita.

Deka on näistä se sähikäinen, kierrokset tapissa tyyppi ja Udo taas on siitä toinen ääri pää. 

Hyvin rauhallinen ja matalavireinen.

Samoja harjoituksia voi tehdä molempien kanssa ja meinaan tulevana lauantaina Varkaudessa agility kisoissa tehdä ainakin yhtä peliä enne omaa suoritusta.

Katson pysyykö sillä se vire ja kiinnostus niin että sillä olisi vauhtia myös radalla.


Myö tehdään töissä nyt tämä lokakuu 12h työpäiviä ja koirille yksinoloa tulisi noin 13h niin ne ovat nyt maalla miun porukoilla hoidossa ja he tuovat miulle sieltä Udon ja Haikun kisoja edeltävänä päivänä ja vien ne sunnuntaina takaisin kun alkaa taas 12 työpäivä.


2 kommenttia:

Aliel kirjoitti...

Ihanat koirakaverit siellä. :) Minkä kokoisia ovat, kun näyttävät kuvissa jotenkin suuremmilta kuin miksi miellän japaninpystykorvat?

-Hanna- kirjoitti...

Isompi on uros noin 40cm säkäkorkeudeltaan ja pienempi on narttu joku 34cm. Tuo Udo on koon ylärajoilla ja Haiku on sen tytär mutta se on pienikokoinen ja siro kaikin puolin 🙂