maanantai 10. tammikuuta 2022

Uusi vuosi ja lähes uudet kuviot

Se on nyt vuosi 2022. Tämä vuosi tuskin tuo mitään sen kummempaa tullessaan kuin viimevuosikaan.


Harrastukset on alkaneet taas pyöriä paitsi toko ei ole vielä tälle vuodelle alkanut.


Ollaan oltu nyt muutamasti agility treeneissä ja sunnuntaina extempore valmennuksessa kun kaverin piti mennä mutta hän tuli kipeeksi joten mentiin Dekan kanssa tilalle.


Tässä yksi pätkä Dekan valmennuksesta.

Deka on tähän saakka vaikein ohjattava koska sen kanssa on saanut tehdä hitosti töitä ettei se juoksisi kokoajan ympäri hallia, nyt se välillä jopa tekee mitä pyydetään mutta heti kun sillä vähän herpaantuu huomio nii jo taas se menee ympäri hallia.

Työtä on siis vielä, tarkoitus olisi nyt tutustuttaa se kontakteihin ja kotona ensin alkaa työstää niitä, opetan pysärit ja aloitellaan niitä kotona pikkuhiljaa.

Keppejäkään ei vielä osata koska siihen tarvitsisin apukäsiä ja ei oltu pitkään aikaan treeneissä ollenkaan kun oon parannellu nilkan nyrjähdystä.

Nyt näin päivälleen 2kk jälkeen jalka on aika hyvä jo, jalkapöytä vaan on ihmeellisesti vieläkin vähän kipeä mutta juoksemaan pystyy jo sekä kävelemään normaalisti.



Haiku aloitti juoksut vuodenvaihteessa ja se viettelee niitä miun vanhemmilla.

Myöhemmin keväällä olisi tarkoitus sterkata se.

Se siirtyi sijoituksesta miun omistukseen loppukesästä ja oli kasvattajan kanssa puhe että kun hän ei sitä jalostukseen käyttänytkään että se sterkataan kun siirtyy miulle.


Lauantaina oli poikkeuksellisesti Udon ryhmän treenit koska meillä oli maanantaina hallituksen kokous. Miulla mahtui kaikki kolme treeneihin mukaan.


Huomenna olisi treenit normaalilla paikalla mutta alkoi iltaviikko joten ei päästä mukaan.


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja: