keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Rally-tokon virittelyä

Karanteeni aikana ei ole ollut ohjattuja rally-toko treenejäkää joten ostin jonkin opiston, jonka nimen olen autuaasti unohtanut, käytetyt rally-toko kylttitelineet ja ne tulivat viime viikolla!


Viikonloppuna sitten ehdin niiden avulla treenata korona-rallya.
Olin tulostanut töissä ALO, AVO sekä VOI luokan tehtäväkyltit, olkoonkin mustavalkoiset mutta kotitreeneissä sillä ei ole mitään merkitystä.

Olisin katsonut netistä tai omista tallenteista valmiin radan jota treenata mutta en löytänyt mieleistä joten ekaa kertaa ikinä piirsin ja suunnittelin kokonaisen rally-toko radan, AVO radan tytöille ja VOI radan Udolle!

Piirros olikin vähän sen näköinen että ihan itte on tehty!
Tässä toinen niistä, se toinen yhtä sotkuisen näköinen mutta onnistuin kuitenkin rakentamaan toimivan radan vaikkakin muutoksia joutui tekemään lennosta kun jossain kohtaa ei voinutkaan olla tehtävää ja toinen muutos kun en löytänyt haluamaani kylttiä paperinivaskasta.


Ollaan treenattu viimeksi noin 1,5kk sitten mutta siihen nähden treenit meni ihan hyvin.
Olin valinnut radoilleni sellaisia tehtäviä joiden tiesin olevan haastavia.
Udon radalle tein pätkän oikealla seuraamista sekä oikealla tehtäviä kylttejä.


En saa tähän videoita kun ne on liian pitkiä.

Niin ja kyltit laitoin muovitaskuihin ja sitten telineeseen.
Kun muovitaskut loppuivat, laitoin loput magneeteilla.
Nyt ostin lisää muovitaskuja niin saan kaikki radan kyltit laitettua muovitaskuihin, näin kestävät paremmin telineessä ja kestävät myös paremmin säätä.

Telineitä on kaikkiaan 10kpl, enempää en raaskinut ostaa vaikka niitä olisi ollut enemmänkin.
Toki ei kotona tarvitse täysimittaista rataa aina tehdäkään, lyhyempi ja haastavampi rata olisi ehkä tehokkaampaa treeniä, lopuksi voi ottaa niitä tehtäviä jotka koira osaa hyvin niin silloin jää molemmille hyvä mieli.


Ei kommentteja: