maanantai 25. syyskuuta 2017

Rally toko debyytti

Lauantaina oli ne pitkään pelolla ja jännityksellä odotetut viralliset rally toko kisat.
Agility seurakaverin kanssa lähdettiin aamusta ajamaan kohti Kouvolaa ja KSSK'n kisoja.

Perillä mentiin ilmoittautumaan ja ostettiin kisakirjat.
Koitti ensikertaa kisaavien tarkastus.
Koirat mitattiin ja kisakirjat varmennettiin.
Ginko anto mitata kohtuu hyvin vähän jännitti mut Udo venkoili pöydällä ja lopulta mitattiin se maassa ja laitoin sen näyttely asentoon seisomaan jolloin tuomari sai sen mitattua.


Ginko suoritti miun koirista ensin ja muuten olis ollu hyvä suoritus mutta Gee teki ylimääräisiä pyörähyksiä jotka ei kuuluneet tehtävään ja jokaisesta lähti -10 pistettä.
Sen lisäks mokasin itse yhdellä kyltillä kun en istuttanut sitä siihen vasemmalle puolelle sen jälkeen kun oli kiertänyt miun takaa oikealta vasemmalle sivulle ja sitten siitä liiasta hyppimistä oli lähtenyt muutama piste, ei hyväksyttyä tulosta sille.
Harmitti vähän ne balleriinamuuvit, en tiennyt että ne niin paljon ottaa pisteitä pois...

Sitten aika loppupäässä oli Udon vuoro. Siitä on video mut Ginkon radasta ei ole videota kun oli kaverin kanssa pieni sekaannus.


Udo sai hyväksytyn suorituksen 86 pisteellä!
Tarkempaa sijoitusta en tiedä mutta oltiin top 10 joukossa 23 koirasta.
En sen kohdalla odottanut suuria koska sen kanssa ei oltu treenattu kun noin 2kk säännöllisen epäsäännöllisesti ilman mitää kursseja saati epiksiä vaan kaikki tieto sen Ginkon ALO kurssin pohjalta eli vähän niinkuin pystymetsästä suoraan kisaradalle ja hyväksytty!

Udo on helpompi ohjata kun Ginko, Udo on sellainen rauhallinen mietiskelijä kuten videolta näkee ja Gee taas on tosi vilkas ja tosi aktiivinen ja niitä sen kierroksia ei oo koskaan ennen ollu tarve yrittää saada alas koska agiradalla se kanavoi tarmonsa esteiden suoritukseen mutta rallyssa miun pitäisi saada joku keino jolla sitä rauhoitella että suorittaisi sen radan hyppimättä vasten ja ne ylimääräiset pyörähdykset täytyy kitkeä pois mikä ei tule olemaan helppoa.

Ginkon fiilikset kisojen jälkeen


Oon tyytyväinen kisapäivään vaikka Ginko ei hyväksyttyä suoritusta saanutkaan mutta toivottavasti päästään vielä tänä syksynä treenaamaan valvonnan alla kunhan miun jäsenhakemus seuraan hyväksytään.

Tänään oli ihanan lämmin päivä, mie tein vähän ruostehommia kun hiottiin miun auton takaluukusta ruostetta ja laitoin maalin pintaan, pitää vetää toinen kerros huomenna jos se on aurinkoista huomennakin.

Loppuun vielä koirien syksyinen friendsie.

Ei kommentteja: