maanantai 14. elokuuta 2017

Näyttelyt ja muuta oheistoimintaa

Lauantaina 12.8 oli Luumäellä ryhmänäyttely.

Udo oli JUN EH1.
Oli tuomarin mielestä liian iso vaikka muutoin arvostelu oli oikein hyvä, jopa turkista sanottiin että hyvä karva mutta liekkö koiran koon takia että saatiin EH.
Toisaalta en ollut edes kauheen pettyny, ei Udo ole liian iso vaikka iso onkin.
Täytyy tutkia näyttely kalenteria että mihin ja milloin mennään seuraavaksi koska nyt ei ole ihan hetkeen suunnitteilla näyttelyjä.


Bongasin FB'n roskalavaryhmästä jonkun varaston tyhjennyksen ja kuvassa näky kaljakärryt niin äiti kävi ne miun puolesta hakemassa.
Näyttely reissuilla hitsin hyvät kun saa mustekaloilla sidottua kärryihin häkin, tuolin sekä pienemmätkin tavarat mitkä ei reppuun välttämättä mahdu kuten takki ja sateenvarjo jne.

Tässä päivänä eräänä tutkiskelin ja pengoin vaatekaapin ja muita kaappeja että hankkiudun tarpeettomista eroon niin käsiin osu rikkinäinen vyö jonka olin säästänyt johonkin askarteluun ja samassa muistin yhden kirppisostosmekon joka ei kestä päällä niin keksin että teen siitä olkaimet siihen, tuumasta toimeen!
(Pahoittelen pölyistä peiliä)


Nyt sitä on jopa tullut pidettyä, ihan kotimekkona menee ihan hyvin.

Viime päivät on menneet isännän kanssa pihahommissa, joko halkohommia taikka marjojen poimintaa tai sekä että.
Miulla on nyt kuvasta poiketen 3,6l puutarha marjoja pakastimessa ja vielä olisi tarkoitus kerätä lisää sekä lähteä vielä mustikkaan!


Konnussa on uusia asukkaita, kolme kanaa!
Ne on rodultaan Sussexin ja Kiuruvedenkanan risteytyksiä.


Tänään oli Udon kanssa agility treenit ja oli oikein hyvän mielen treenit!
Udolla oli hyvä vauhti ja intoa tehdä, harjoiteltiin keppejä ja meillä oli kaikki ohjurit, suju ihan kivasti ja Udo sai pikkuhiljaa enemmän vauhtia kepeille.
Udo menee nyt 21,8 ja 27,8 epiksiin mölliradalle, Ginko saattaa mennä myös 27,8 epiksiin kisaamaan mutta ei ole vielä varmaa.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!



Ei kommentteja: