tiistai 25. heinäkuuta 2017

Treenejä ja fillarointia

Viime torstain treeneissä Ginkon kanssa tehtiin takaakiertoja ja erilaisia ohjaus kuvioita ja katsottiin mikä niistä olisi paras just meille.
Geen treenin jälkeen jäin vielä illalla hallille kun olin varannut halliaikaa Udon treenaamiseen Geen ryhmän jälkeen.

Tein Udon kanssa keppiharjotuksia, miulla oli 2x muoviohjurit kepeissä, verkot olisi olleet tällä kertaa saatavilla mutta halusin ensin kattoa pujotteleeko se jos on vaan just tuplaohjurit niin toimihan se, tein irtoamisharjotuksia samalla kun Udo suorittaa ja sillä oli etupalkka siellä keppien päässä, irtosin ite sivusuunnassa tai jäin ite keppien alkuun ja koira suorittaa.


Tein keppejä erikseen ja lopuksi lyhyttä rataa sekä paikallaan olo harjotusta jossa istutin koiran esteen taakse niinkun normaalistikin tekisin ja sitten menen sinne missä ottaisin koiran vastaan ja aloin hyppiä, tanssia (tai sinne päin) ja moonwalkata ja koiran piti kestää kaikki tuo häröily ja tulla vasta kun annoin vapautuskäskyn ja palkkasin.


Tää kesän vallitseva sää on ollut kaikkea muuta kuin kesäinen, sataa ja ukkostaa mutta tässä päivänä eräänä tuli käytyä kesän ensimmäisellä terassi oluella!
Samalla reissulla bongattiin Tommi Läntinen mutta en rynnännyt nimmaria pyytämään vaikka jälkeenpäin ajateltuna olisi hyvin voinut!


Eilen illalla keksin että kun nyt se polkupyörä johon ne sisäkumit ostin on laitettu kuntoon ja huollettu niin lähin ilta-ajelulle joskus puolen yhdentoista aikaan illalla, kesän ensimmäinen yöpyöräily jos terassilla käyntiseikkailua ei lasketa...
Tänään kävin sitten ensi koirien kanssa reilu 6km lenkillä ja sen jälkeen ajoin fillarilla samoilla lämpimillä sen saman lenkin, yhteensä kilometrejä tänään 12,8km.



Nyt on luvattu lämmintä huomisesta alkaen, toivotaan niin.
Meillä on vielä heinätyöt tekemättä, heinä on kaatamatta joten meillä on vielä toivoa saada heinä korjattua.

Ei kommentteja: