lauantai 28. tammikuuta 2017

Shoppailua ja treeniä

Teknologia vastusti taas blogin kirjoittamista kun yksi laite ei lataa kuvia ja ja puhelimella eikä tabletilla voi vaihtaa kuvien paikkaa joten poista kuva tuosta ja lataa se tähän todetaksesi että se meni taas väärään paikkaan ja miten paljon helpompaa olisi ollut kun olis HETI kaivanut tämän tietokoneen tuolta kaapista eikä leikkiä noilla muilla laitteilla kun sen tiesi jo ennen alottamista että ei tule olemaan helppoa.

Nyt sitten asiaan.

Äiti oli hankkinu miulle säkkituolin, se on mukavan rento paikka löhötä ja itseasiassa siirryin säkkituoliin tekemään tämän valmiiksi!

Kuvassa sain Udon houkuteltua säkkituoliin istumaan mutta eivät nuo tässä makoile, ovat ennemminkin lattialla tai sohvalla joten on yksin miun valtaistuin!


porukat myöskin sponsoroi miulle uudet ulkoilukengät koska valitin että turvakengissä tulee pitkillä lenkeillä jalat kipeiksi joten hankin Kuomat!
Meinasin ensin hankkia ne sellaiset saapasmallit mut sitten kun huomasin nuo Treckerit niin ostinkin ne!
Nyt oon kävelly niillä jo aika paljon ja voin sanoo että on hyvät jalassa, kevyet ja lämpimät!


Kävin tuossa myös pitkästä aikaa vaateostoksilla ihan noissa kivijalkaliikkeissä!
Seppälä teki comebäkin Imatralle ja avajaisiin piti toki mennä, sielläkin oli ämpäritarjous ja sain sen toisiksiviimeisen ämpärin.
Seppälästä ostin sitten tuon kuvassa näkyvän cold sholder paidan ja cold shoulder mekon, molemmat sai ämpärin ansiosta puoleen hintaan!
Hame joka kuvassa näkyy on Cubuksesta josta ostin myös yhden puseron ja alusvaatteita.


Tänään mummolla käydessäni olin siis tuossa asussa.

Ja sovin itseni kanssa etten osta uusia vaatteita enää koko tänävuonna, poikkeukset sallitaan jolloin pidän kokouksen itseni kanssa kysyn "tarvitsenko tätä todella?"

Eilen kävin Elinan ja koirien kanssa hallilla treenaamassa, meillä oli edellisenä päivänä Ginkon kanssa harjoituksissa ihmisnuolia ja leieröintiä, ihmisnuolihommat suju mutta leieröinti ei ja sitä ei ehditty saada toimimaan joten eilisissä omatoimitreeneissä otin uudestaan sitä samaa radan pätkää missä oli leieröintikohta, niin Elina autto sen kanssa ja saatiinkin se toimimaan hienosti!
Saa kyllä sitten nähdä ensikerralla että toimiiko se jossain toisessa tilanteessa mutta olin iloinen siitä että näin sen olevan mahdollista!
Udon kanssa tehtiin pientä radan pätkää tärkeimpänä irtoaminen putkelle ja kyllähän se aika kivasti sinne alko irtoamaan kun oli etupalkka

Kuvassa Ginko

Lisää vaan treeniä niin tuo voisi joskus onnistua kisatilanteessakin!

Ei kommentteja: