torstai 14. huhtikuuta 2016

treenijuttuja ja shoppailua

Meillä on ollu agilityssä nuo kontaktit viimeaikoina aika heikot, saattaa hypätä kontaktialueen yli lähinnä laskeutuessa mut välillä myös noustessa niin meillä on nyt kontaktit huollossa.
Eilen treeneissä harjoteltiin polkypyörän kumilla siinä alastulossa puomilta ja vaihdoin käskysanan.
Rakennetaan isännän kanssa sellaset "länget" joilla autetaan Ginkoa suorittamaan kontaktit loppuun asti.

Mie olin suunnitellu meneväni sillon 8.5 Lapeenrantaan virallisiin kaikille kolmelle radalle mut nyt kun on tuo kontaktihuolto alotettu niin mennäänkin vaa hyppyradalle, en haluais jättää kisoja väliin joten kompromissina pelkkä hypäri.

Kunhan ne länget saadaan tehtyä niin pystyn harjottelemaan kotonakin, miulla on minipuomi sekä raahaan treeneihin mukaan ne länget, pahimmillaan niitä pitää rakentaa kaks kappaletta; toinen puomille ja toinen A´lle.
Keinulla se ottaa aina kontaktit koska se on niin erilainen ja sen täytyy ryömiä aika pitkälle ennenkun keinu kääntyy alaspäin mutta kiinteät kontaktit niikun juuri puomi ja A ei ookkaa nii varmoja.

Tänään nyt ilmotin sen LAUn kisoihin pelkälle hyppyradalle, tähdätään että voitas mennä sitte 21.5 WUOKSen virallisiin hypärin lisäks agilityradoillekkin, tässä on kyllä yhet epiksetkin välissä mut niihin osallistumista vielä mietin.

Eilen käytiin päivällä kaupoilla ennen illan treenejä.
Ruokaostosten lisäks ostin kynsilakkoja, tänään kokeilin kumpaakin!
Laitoin hopeaa pohjalle ja pinkin lakan "kynäosalla" tein ohuita vähän Mariannemaisia raitoja päälle.

Uudet kynsilakat

 Sitten vielä treeniliivit sekä iha normiliivit ja kirpparilta ostin sellasen jännän mekon, laitoin sen pesuun niin otan huomenna siitä kuvan valosaan aikaan.

Pyörähdettiin tänään tuossa rannassa tsekkaamassa jäätilanne, vielähän tuota näyttäis olevan.


Onneks on sen verran tumma kuva niin ei näy miun tukka, alustavasti on sovittu vähän päivitystä tähän tukkaan! JES!

Ei kommentteja: