perjantai 25. syyskuuta 2015

Volvon katsastus ja pientä nikkarointia

Tänään lähin aikasin aamulla viemään Volvoa tuomiolle.
Tiesin että päästöissä voi olla jotain kun lamba-valokin palaa melkein jatkuvasti mutta ei muilta kiireiltä tullu tehtyä asialle mitään...

Toiveikkaana lähdössä katsastukseen "katsastusvaatteet" päällä

Siinä kohtaa kun kuulin että piti tosi pitkään kierrokset siinä 2000 niin arvasin että ei oo päästöt kohdallaan koska jos ne on hyvät ei tartte huudattaa niin pitkään.
No niinhän se olikin että hylkäys tuli.


Siitä sen enempiä paljoa masentumatta oltiin sitten koko päivä puuhommissa ja jossainvaiheessa harhauduin purkamaan jo valmiiksi rikkinäistä rakennuspukkia, irrottelin puurimoja siitä ja rakensin siitä agility esteen johteet!


Meininki oli maalata nuo vielä vihreeks maalilla jonka äiti oli saanu naapureilta.
Keksittiin sitten tehdä rimalle kolot johteisiin ettei tarvitse laittaa mitään puunappuloita mitä ensin meinasin riman kannakkeiks.
Dremelillä vielä koverrettiin kaarevaksi että rima pysyy paikallaan mutta putoaa silti herkästi jos koira jostain syystä osuu siihen.
Lähes virallisten mittojen mukaan tehdyt johteet mutta ei niitten kotikäytössä tarvia niin viralliset ollakkaan kunhan on turvalliset.

Kävin tässä yks päivä Konnussa ja hengailin vuohien kanssa ulkona ja kuvailin vähän kaikkea pitkästä aikaa.
Sain yhden taulunkin jonka olin pyytäny itelleni, lehdet oli miun keksintö koska tykkään syksystä tosi kovasti niin syksyiset lehdet oli miusta hyvä lisä siihen kun taulu oli muutenkin syksyisen näköinen.


Hilma &Luna

 Luna & mie



Helka & Ginko (Tatua oli enää mahdoton saada kuvaan)

Ei kommentteja: