tiistai 2. kesäkuuta 2015

Maanantain fillari-fiiliksiä ja vähän muutakin

Kävin tänään kauppareissun jälkeen fillaroimassa.
Ajoin suunnilleen yhteensä 8.5km, oli ihan hauskaa ja otin pari kuvaakin reissusta.
Ekan kuvan kohdalla käännyin takasinpäin ja toisen kuvan otin paluumatkalla.



Fillarilenkin jälkeen kävin Ginkon kanssa kävelemässä vaan joku 3kilsaa.
Ja kun päästiin takasin se alko ripottelemaa vettä, pieni kuuro mutta kuitenkin.

Yritin ennen lähtöä ladata Sport Trackeria miun puhelimeen mut tiedosto ei mahtunu, sitte poistin jonku Play-kaupan kun miulla näky olleen kaks niitä.
No sitten mahtu Sportti-sovellus mut se ilmotti että se sovellus ei toimi ilman juurikin sen hetki sitten poistamani Play-jutun ominaisuuksia eikä ollu tilaa ladata sitä uudestaan.

En jaksanu sitte enempää taistella sen kanssa ku tuntu et hermo menee ja en ikinä pääse lenkille jos jään räpläämää niitä sovelluksia niin oon kattonu sitte matkoja tietokoneelta käsin Google Mapsista.

Olin tässä eräs päivä käyny Ginkon kanssa fillarilenkillä, se osaa aika hyvin juossa pyörän kanssa.
Aika hissukseen ajelin mut Ginkon kannalta aika reipas lenkki, ei oltu kun joku puolisen tuntia mut kilometrimääristä en oo ihan varma.


Olin tuossa päivänä eräänä tehny agility-kansion johon kerään niitä lippulappuja missä on ohjaajan nimi ja koiran nimi, aika ja sijoitus.

Kansi on äitin miulle tekemä niin teippasin sen tuohon kovakantiseen kansioon.


Sitte laitoin väliin vaan ruutupapereita ja teippasin lappuset kiinni papereihin.
Miun kaikki kaks ruusuketta on kuitenkin vielä siinä ilmotustaululla mutta kun nuo ei meinannu enää mahtua siihen ja halusin kuitenkin säilyttää ne niin päätin laittaa ne tuollaseen kansioon.


Esittelin Jarkolle miun aikaansaannosta, siltä mie tuon kansionkin sain, niin se keksi vielä että jos tuohon kanteen teippaa paperin niin siihen voi sitten rustata tulevia kisoja niin kirjottelin siihen episten ja virallisten kisojen päivämääriä ja järjestäviä seuroja.

Nyt Ginkolla vaan näyttäs olevan juoksut niin meillä jää treenit ja kisat nyt välistä vähäksi aikaa.
Yhet epikset jää nyt tässä kesäkuun alussa väliin, heinäkuussa olis sitte seuraavat epikset ja virallisia kisojakin on syksyä kohden taas enemmän.

Pakko laittaa tähän loppuun Norrasta kuva!

Ei kommentteja: