torstai 29. tammikuuta 2015

Uusia juttuja

Sain tuossa vähän aikaa sitten äitiltä paljon puhutun hiusharjan Tangle Teezerin.


Oon nyt viimepäivät kammannu vaan sillä ja oon positiivisesti yllättyny et toi ei tukista nii paljoo ku miu normisti käyttämä hiuskampa ja silti selvittää takut pesun jälkeen.
En yleensä ikinä koskaan harjaa tukkaani märkänä vaan annan sen kuivua kokonaan tai semikuivaks mut tuolla tukka selvii oli miten vaan vaikka märkänä ei sais kyllä ollenkaa kammata koska hius lopulta venyy ja katkeaa helposti.

Tänään kävin mummon luona, käytiin sen talon alakerrassa syömässä ja sitte pengottiin sen laukkuvarasto, mikä on isompi ku miulla!
Tarkotus oli et jos miulle löytys uus laukku koska miulla ei oo yhtää hyvää laukkua mut sit löyty yks sopivan kokonen ja hieno musta laukku.

Sit halusin lähtee käymää vähä cityllä niin mummo lähti mukaan, käytiin kultasepän liikkeessä ja ostin miun Pandora rannekkeeseen uden helan, se on tuossa kuvassa tuo lähin pyöreä missä on noita nystyröitä.
Tuo kruunu ei oo tuota sarjaa vaan on toisesta sarjasta rikki mennyt riipuskoru jonka jemmasin jos joskus keksin käyttöä niin se sopikin hyvin tuohon muiden sekaan!


Sit käytiin vielä yhessä vaatekaupassa ja mummo osti miulle uuden villakangastakin, tykkään takista aika paljon ja kuvassa näkyy myös se mummolta saatu laukku.


Olin aikasemmin jo tilannu uudet bikinit kesäks nii hain ne tänään postista kotiin tullessani!

Miun sisäisellä materialistilla oli tänään onnenpäivä, jos noin voi sanoa.

Eilen oltiin Ginkon kanssa pitkästä aikaa juoksujen jälkeen agilitytreeneissä, treenit meni muuten hyvin mut mie unohtelin rataa mut koira jakso yllättävän hyvin kuunnella ja suorittaa.

Tuntu että tuo pieni tauko on tehny hyvää meille kummallekin.
Oon tehny pieniä asioita tässä tauon aikana; ollaan harjoteltu paikallaan oloa mitkä saatto olla ongelma joskus että varastaa lähdössä ja sitte ku mennää rappusia alas niin samoin kun kontaktiesteissä on se raja, niin meillä rappusissa on ollu se viimene rappu, siihen täytyy pysähtyä käskystä ja oottaa että lähetään niin meiän kontaktitkin suju paljon paremmin kun ennen!

Ei kommentteja: