maanantai 17. marraskuuta 2014

Toivo elää

Ratsastin tänään hetken Essillä...
Laitoin sille läpyskä satulan ja mentiin kentälle.

Siltä on jo aikasemmin otettu kengät pois mikä oli oikeastaan vaan hyvä koska kentän pinnalla oli ohut kerros lunta niin se olis vaan paakkuntunu kesäkengissä tieraks kavion alle ja se olis voinu nyrjäyttää kaikki loputki jänteet siinä...

Miulla oli vaikeuksia säätää jalustimia koska hihnat oli kosteudesta turvoksissa ja muutenkin heikkolaatuset niin toista jalustinta en saanu säädettyä edes sopivaks joten päätin sit olla paljoo keventelemättä koska se hevonen tuntee sen ikävästi.

Kävelin ensin jonkin aikaa kumpaankin suuntaan, ihan niinku ennenkii ja sit nostin ravin, Essi ravas innokkaana eteenpäin, tunnustelin ja kattelin mut se ei ontunu!

Ravattiin hetki kumpaankin suuntaan ja mentiin sitten viel kävelemään pieni lenkki maastoon.
Oltiin kaikkiaan joku 20min, ei sen kauemmin...

Elokuu 2014

Joulukuu 2012

Ratsastuksen jälkeen laitoin vielä jääsalvaa sille kumpaankin etujalkaan ja karsinaan syömään.

Tarkoitus olis nyt kokeilla sitä tällä viikolla uuestaan että kestäiskö se jalka kevyttä ratsastelua, ei menis kovin pitkään niinkun en tänäänkään menny kauaa...
Että jospa se vois sittenkin jäädä...

Tänään ei tullu otettua uusia kuvia kun ne ei olis hämärässä onnistuneet kuitenkaan kuten ei tuossa edellisessä tuo Ginkon kuvakaan onnistunu.
Laitoin sit pari vanhempaa kuvaa.

Essi on ollu miulla vuodesta 2009, alussa ainakin äiti ihmetteli sitä et kaks tällästä äkkipikasta luonnetta tulee noin hyvin toimeen keskenään.
Nyt kun se on ollu laidunlevossa niin kerkesin jo unohtaa millanen lohikäärme se on kun sitä varustaa, hampaat oli jo hihassa kiinni mut nyt kun se on myös lihonu niin takajalan potku miun polvea kohti ei oo ihan niin tarkka.
Ihana hevonen kaikesta huolimatta, miulla on sen kanssa ihan omia juttuja ja tapoja, osa johtuen siitä ettei sitä saa sitoa kiinni mutta kuitenkin.

Keskusteltiin tästä asiasta miun testiratsastuksen jälkeen niin toivo elää mut silti tilanteen mukaan.

Ei kommentteja: