lauantai 13. syyskuuta 2014

Eilen synkkää, tänään aurinkoa

Eilen olin niin synkkänä kun olla ja voi ja olin tännekkin kirjottanu vuodatus postauksen mutta en julkassu sitä kuitenkaan.
Aajattelin että koitan rauhottua ensin ja sitten vähän aikaa kotona murjotettuani lähin illalla vielä tuonne ihmisten ilmoille.

Harmitusta aiheutti muunmuassa se kun miulla on nyt Suzuki myynnissä ja sen oli joku jo varannut mutta sitten ostajaehdokkaalle tuli este ja kaupat peruuntu.
Ja liekkö tuo mikään salaisuus että miut lomautetaan töistä..

Mutta ei noista sen enempää...
 Iloisempiin aiheisiin!

Tänään lähettiin kokeilemaan agilitykisoja!
Oli WUOKS'in seuranmestaruuskisat, mentiin möllien medi luokkaan ja oltiin oman luokkamme II.
En meinannu uskoa mut näin on!


Tuolla oli säännöissä et hylystä tulee 10virhepistettä, Ginko hyppäs yhen esteen väärään suuntaan, korjasin sen ja jatkoin normaalisti.
Yks kielto niin virhepisteitä oli 15, aika oli suht hyvä niin se riitti meille toiseen sijaan!
Mie oon hurjan ylpee miun pikku Ginkosta!

Sitte ku olin suorittanu ni jäin norkoilemaa sinne niin sitten joku tuli kysymään et meenkö tohon kilpailevien luokkaan, sanoin etten mee niin pyysivät et tulisin ottamaan 2. ajan.
Suostuin ja menin sitte kellottamaan kun sähköiseen ajan ottajaan tuli joku juttu et se ei toiminu siellä toisessa päässä niin ajat otettiin manuaalisesti kahdella kellolla.

Tänään olis ollu tallipalaveri mut kun ne vaan kokoustaa niin kuulen ne asiat sitten jälkeen päin ja sanoin Jarkolle et jos on äänestyksiä niin oon sit samaa mieltä ku sekii.

Toisaalta en malttas odottaa vuodenvaihdetta kun lunastan sitten sen kilpailulisenssin että päästään virallisiin.
Lisenssi on siis aina yhden kalenterivuoden voimassa että jos lunastan sen nyt se on voimassa vaan vuoden loppuun joten siihen asti mennään tämän suunnitelman mukaan että möllikisoja niin kauan kunnes meillä on se lisenssi!

Ei kommentteja: