sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Viikon kuulumisia

Ensimmäinen viikko töissä meni aika nopeesti ja oon yhen viikon perusteella kyllä viihtyny enkä oo mokaillu oikeestaa mitää paitsi just perjantaina kolhasin vähä Mersun rappusia yhtee katukivikasaan...
Pieni jälki tuli mut mainitsin siitä kyllä.


Mentiin perjantaina Jarkon kanssa Valkjärvelle yöks.
Kävin uimassa, oli tosi lämmintä vettä!
Otin aika paljon kuviakin, tässä jokunen.





Tänään kävin pitkästä aikaa ratsastamassa, olin yrittäny tässä pari päivää sitten mut se alko satamaan saavista kaatamalla niin en sitten mennykkään.
Se kyllä taukos niin et olis voinu mennä mut en sit enää viittiny lähtee.
Kävin vaan äitin kanssa ottamassa Essin ja Loikkiksen sisälle.



 Sateen jälkeen

Tänään oli hyvä ilma, aurinko paisto ja oli lämmin mut ei tukahduttavan kuuma.
Ratsastin joku puol tuntia kentällä.
 Piti vähän aikaa odotella kun äitillä oli valmennus ja Paukku ja Annikin oli tallilla ja hekin joutu menemään vähän aikaa pellolla kun odottelivat et valmennus loppuu.
Paukku tuli sitten miun ja Essin seuraks kentälle kun valmennus oli ohi.

Essi oli aika jäykkä ja kiukkunen, mie yritän nyt kun taloudellinen tilanne on vähän parempi niin käyä useammin tallilla kun nyt on sitten varaa ajella kun käyn oikeissa töissä.

Meillä on agilitystä nyt seuran oma kolmen viikon treenitauko.
Viime treeneissä tajusin meidän ongelman kun välillä Ginko tekee hirveellä tarmolla mut ei vaan niinkun mie pyyän.
Miun pitää muistaa kehua enemmän ja vaikka ihan antaa palkka kesken radan hyvin tehdystä työstä kun jos ei tule kehua ajoissa se alkaa tekemään kaikenlaista ja yrittää että ai näinkö vai näin ja sillon homma menee reisille.
Ja yleensä se menee siinä kohtaa siihen pisteeseen kun mie ohjaan väärin niin miun pitää keskittyä tarkasti ohjaamaan ettei tule väärinkäsityksiä miun ja koiran välillä.
Olivat sitä mieltä että Ginkolla on heikko itseluottamus ja sitä pitää sit treenien lomassa vahvistaa että se on hyvä koira!

Ei kommentteja: