keskiviikko 21. toukokuuta 2014

...Mä ajan vaan...

Mie en oo saanu itteäni lähtemää tallille vieläkää, yks päivä menin suoraan työssäoppimisesta käymää Konnussa, otin koiran mukaan lähtiessäni kun se oli ollu siellä taas muutaman päivän.
Kävin äitin kanssa ottamassa Loikkiksen ja Essin sisälle.


Oon saunonu Sisun kopissa näillä helteillä, siellä ei oo ilmastointia ja puhallin on ku lehmän hönkäys mut ilman sitäkää ei voi olla.
Kummatki ikkunat auki oon ajellu et käy tuuli kopin läpi.
Oon kyl toisaalta ollu tyytyväinen et ajamista on ollu kun edellisessä paikassa oli sattumanvaraista et pääskö ajamaan ollenkaan vai ei.



Miulla on ollu pitemmän aikaa oottamassa tuommone raastinrauta että laittaisin korut siihen mut en oo saanu sen vertaa aikaseks et pesen sen ja sit laitan sen johonki ja korut siihen.

Äitiltä sain tuohon idean kun sillä on kans roikkuvat korvakorut laitettu tuollaseen, pysyvät siistinä ja tallessa kun ovat aina samassa paikassa helposti saatavilla.


Miulla pukkaa kaikenlaista muutakin ideaa sisustukseen, kuormalavoista kun saa tehtyä vaikka mitä niin miuta on oottamassa nyt yks teholava Konnussa mut tarviaisin toisenkin niin pääsisin askartelemaan jonkisorttista pöytää.

Sit olis tarkotus heinäseipäistiä ja lankusta tehdä eräänlainen kirjahyllyn tyyppinen ratkasu.
Kunhan vaan sais ittensä sen verran liikkeelle ajan kanssa että sais jotain aikaseks.
En vielä tiiä käsittelenkö niitä millään kun ajatus kävi mielessä et maalais jollakin sen lavapöydän ja sen kirjahyllyn mut kun ne saa valmiiks niin mietin sen sitten uudestaan.
Vois olla kivan näkösiä jos ei tekiskää niille mitään et antais olla sellasenaan mut pitää vielä tuumailla.

Ei kommentteja: