maanantai 7. huhtikuuta 2014

Täällä taas!

Joo on taas tullu piettyy radiohiljaisuutta kun ei oikein oo ollu mitään sellasta ihmeellistä...

Paitsi grillikausi avattiin viime viikonloppuna, oli kivaa käyä grillaamassa vaikka vähän enempi olis voinu kyllä olla vaatetta päällä...

Tänää oli tosi hyvä ja tyyni ilma, aurinko paisto ja oli lämmin niin ajattelin väsymyksestä huolimatta lähtee tallille kun en oo sielläkään vähään aikaan käyny, paitsi kävin tonkimassa toissapäivänä porukoiden nurkkia jos löytyisi jotain aarteita.


Ei oikein löytyny, pari sellasta iänikuisen vanhaa silitysrautaa otin koristeeksi.
Siis niitä sellasia mallia ennen verkkovirta silitysrautaa, nuo on niitä mitkä lämmitetään ja sit ajellaan.

Sit raahasin kotiin myöskin sellasen aika ison lelu pölliauton, merkkiä Scania.
Lapsena meillä oli sellanen ja nyt toin sen kotiin ja meinasin laittaa sen ikkunalaudalle ja kyytiin pari kukkaruukkua mut olivat turhan isoja etten ees kokeillu mahtuuko, päädyin laittamaan pari tuikkukippoa auton ja kärrin kyytiin sekä pari mopon mäntää.
Tunnelmaa tyylillä!

Niin siis ratsastin tänään, Essi oli alkuun oma pahansisuinen itsensä ja ei meinannu suostua ravaamaan ja kun ravasi niin heitti alkuun pieniä pukkeja tai tyyty vaan potkimaan toisella jalalla.

Pikkuhiljaa se alko vertymään ja kulkemaan oikeinpäin ja se olikii lopulta tosi kiva, otettiin laukkaa kumpaanki suuntaan ja nyt (vasta) keksin ratkasun miten estää sitä kaahaamasta muutoin kuin pidättelemällä, se kun innostuu laukoista kentällä.
Ravailin ensin ympyrällä ja kun vaihoin ympyrältä kahdeksikon tyyliin toiseen suuntaan niin nostin samalla laukan, laukkailin ja sitten hidastin raviin ja mentiin taas ravilla ympyröitä ja sitten toiseen suuntaan olin vaihtamassa ympyrää ja nostin taas laukan, vauhti ei nimittäin yltyny semmoseks älyttömäks kun tein noin.

 Loppukäynnit mentiin peltotielle kävelemään, käännyttiin aikasemmin takas kuin olin meinannu kun pellolla oli kuusi kappaletta hanhia niin en halunnu niitä säikytellä kun ovat pitkänmatkalaisia.



Otin myös viisaita kuvia, tuo ylempi on otettu käynnissä vaikka näyttää että mennään kovaa mut siinä kohtaa alko tuulla ja käynnin tahdissa Essin tukka hulmus ja tuolle alemmalle ei edes ole selitystä!

Sunnuntaina oltiin taasen treeneissä, Ginko sai taas kouluttajalta kehuja sen nopeudesta ja  innokkuudesta tehdä noita asioita.
Treenit menikin muuten hyvin mut mie unohtelin rataa niin suoritus oli aika katkonaista ja koirakin tuntu tuumaavan et se tietää mihin pitää mennä, mikset tuu jo!

Seuraavat kisat olis vasta toukokuussa.
Oman seuran kisat olis alku kuusta viikolla ja Lappeenrannassa kuun puolessa välissä viikonloppuna.
Oman seuran kisoihin varmaan aika todennäkösesti mennään mut saa nähä mennäänkö myös niihin Lappeen kisoihin!

Ei kommentteja: