maanantai 10. helmikuuta 2014

Treeniä treeniä!


Sunnuntaina oli agility treenit, ei menny oikein nappiin...

Ginko kattoo niin tarkasti miun kropan liikkeitä että jos se osottaa väärään suuntaan niin koira menee juurikin siihen suuntaan mihin miun kroppa osottaa.
Sillon se ilmeni niin että meni sitten väärille esteille kun miun kroppa sen mielestä niin osoitti vaikka koitin kertoa sille ihan jotain muuta.

Yks kohta radasta oli putken ohitus.
Kepeiltä tullessa putken pää oli hollilla niin että koiralle tulee oletus että suunta on putki mutta se piti lähettää toiseen päähän jolloin heti kepeiltä piti saada koira mukaan että voi lähettää siihen päinvastaiseen päähän putkea.

Kaikilla koirilla oli alkuun haku siihen hollilla olevaan päähän mut kaikki sai kyllä koirat lopulta kepeiltä mukaan niin että sai lähetettyä sinne minne pitikin.

Meillä oli onnistumisia mut suurimmaks osaks treenit meni ihan penkin alle että lähtiessä koiralla oli parempi mieli kun omistajalla.

Miulla olis hurja suunnitelma että kahen viikon päästä menisin Lappeenrantaan möllikisoihin, mut sen toteutus on vielä auki...

Ginko näki taas ystävää


Miulla auto on taas rikki joten ajelen isin Carinalla.

Nyt se auto on päättäny olla lataamatta akkua joten laturin vaihto tiedossa ynnä muuta pientä ja vähän isompaa ja heti kun kaikki viat on korjattu vien sen niin äkkiä katsastukseen kun mahollista ennenkun siihe ilmaantuu lisää vikoja!
Mikäli se koskaan leimaa saa niin sen jälkeen miulle on se ja sama mikä summeri huutaa ja mikä valo palaa kun en sitä enää aio leimata sen jälkeen, meinaan ajaa leiman loppuun ja sen jälkeen siitä tulee joko peltoauto tai paali.

Ei kommentteja: