tiistai 3. syyskuuta 2013

Menoa ja meininkiä

Työssäoppimispäivä meni mukavasti kasettirekan kyydissä.
Homman nimi oli pihan asfaltointi.
Oli mielenkiintone se kasetointi kun en oo oikeen koskaa tienny mite se toimii mut nyt näin sit ihan käytännössä ja halusin mennä ihan ulos asti kattomaa kun se kuski ajo sen kasetin omaan vaunuunsa ja otti kärrin perään.

Vähän päälle 8h meni tänään ja kun tulin kotiin ohjelmoin Emmerdalet menemään nauhalle, miulla on eilisetki boksilla ja edelleen kattomatta.
Vaihoin vaatteet ja lähin tallille.

Ratsastin ilman satulaa kun en oo kerenny käyä missään et ostaisin uuden satulavyön.




Essi oli aika eteenpäinpyrkivä ja innokas, ei ollu kovinkaan jäykkä mut silti sieltä tuli välillä kun pyysi ravia niin niitä iänikuisia potkuja.
Taas oli tasapaino vähän hakusessa mut sain silti ravattua ja laukattu kumpaankin suuntaan.

Ravissa tein ihan 8´kkoa, siinä tuli aika hyvin mentyä kumpaankin suuntaan.
Sit loppukäyntejä, melkein tunti oltiin kentällä.

Ratsastuksen jälkeen viihdytin Lunaa ja Hilmaa, vein niille omenia ja tuo valkoinen Luna hyppäs miuta vasten et anna omppu, sit pyysin sitä huvikseni tekemään tempun, pyysin sitä laittamaan etujalat seinää vasten ja annoin omenan.
Arka Hilmakin tuli tosi reippaasti hakemaan omenia.


Tallin jälkee lähin kotii ja kerkesin syömään ja juomaan puol kuppia kahvia kun piti lähteä agility treeneihin jotka on tästä lähtien tiistaisin 20.00-21.00.
En ajatellu yhtään kotoa lähtiessä kuinka pimeää on kun treenit loppuu, pitää kaivaa heijastimia kaappien kätköistä.
Heijastinliivi olis ollu autossa kun sen vaan olis hokannu ottaa kun lähettiin treenien jälkee loppukävelyjä tekemään...

Itse treenit meni hyvin paitsi ekalla radalla koira meni väärälle esteelle eikä ottanu kontaktia A'lta ja miun oma suurin moka oli kun ite en ollu tajunnu kuinka se rata menee mut koira meni muuten suht hyvin vaikka oli virtaa kun vibr...
Muut yritykset meni paljon paremmin.
Kepitkin meni suht hyvin mut jätti edelleen sen toisiks viimesen kepin menemättä mut pienellä ohjauksella sekin meni ja toisesta suunnasta tullessa se meni ne kokonaan ilman virheitä!

Meillä on myös uudet ryhmäjaot, meidän vanhasta ryhmästä on samoja vain Ginko ja yks valkoinenpaimenkoira ja uusia on kaks nahkacollieta sekä luullakseni bordercollie.

Ei kommentteja: