lauantai 31. elokuuta 2013

Wannabeinkkari

Torstaina ennen ratsastusta katoin satulavyötä ja toinen solki on repeämispisteessä mut arvelin et se kestää sen ratsastuksen.
Niin se kestikin ja sen jälkeen heitin vyön roskikseen koska se ei olis kestäny enää seuraavaa.
Siinä toinen solki vasemmalta puolelta oli enää muutamalla hassulla säikeellä kiinni eikä olis enää kestäny.

Meninkin sen takia tänään ilman satulaa.


Käynnissä ja ravissa tasapaino oli ihan ookoo, sekä laukassa oikeeseen kierrokseen mut se oli ihan hukassa kun laukkasin vasempaan.
En oo vähään aikaan mennykkää ilman satulaa joten tasapaino ei oo ihan enää terävimmästä päästä.

Tuntu et en kestä mitenkään päin siellä selässä ja vielä kun hevonen vähän innostu kun olin laukannu jo toiseen suuntaan niin tuntu et ei mahuta ees ympyrälle kääntymään.

En tippunu vaikka olin henkisesti valmistautunu sellasee mahollisuuteen mut hevonen oli noin muuten kiva ratsastaa, ei tullu ku pari pukkia ja potkua.
Kavioita putsatessakin piti vahtia selustaa et ei oo hampaan kuvat kankussa.
Ihan normaalia meillä.

Viihdytin ratsastuksen jälkeen vuohia, syöttelin niille omenia ja se arempi Hilmakin tuli iha reippaasti luokse ja järsi omenaa.

Pitää nyt ottaa tavaks että useammin meen ilman satulaa ja nyt se on mentäväkin ennenkun saan ostettua uuden satulavyön, meillä kun ei vanhoista vöistä löytyny sopivan mittasta.

Äiti kokeili Hoppista samaan aikaan kun mie olin kentällä ja eihän se sen jalka kestäny, käynnissä ei mitään mut se ei halunnu ravata oikeestaan ollenkaan kun jalka oli niin kipeä.
Sille pitää nyt hankkia klinikka aika että minkä tuomion se saa...
Hoppis on hyvä jätkä vaikka käyttäytyy välillä huonommin kun meidän 4v varsa mut toivosin et sillä olis vielä vuosia edessä...

Ei kommentteja: