torstai 18. heinäkuuta 2013

elävienkirjoissa

Lentsu alkaa olee jollain tavalla selätetty, kävin tänään koiran kans kävelemässä.
Kävelin hitaammin kun normaalisti ja käännyin vähän aikasemmin kun mitä yleensä ja sain silti menemään jonku 50min.
Normi lenkit on vähintään neljästäkymmenestä minuutista tuntiin.

Eilen kävin ratsastamassa ja mietin kahteen kertaan että ratsastanko vaiko en kun hengästyin jo pelkästään siinä hevosta harjatessa.
Päätin kuitenkin ratsastaa kun kerran olin siellä ja ajattelin että meen maastoon mut pelkästään noilla kyläteillä tuli niin paljon kärpäsiä kimppuun et hevonen alko hermostua niin meninki sitte vaa yhen metsän läpi menevän polun ja kun pääsin siitä huonommasta maastosta tasasemmalle polunpätkälle niin nostin ravin ja ravattiin kylätielle saakka ja jatkoin ravia vielä tietä pitkin ja sitten jatkettiin käyntiä kun päästiin kylälle missä tuuli sen verran et ötököitä ei juuri ollu.
Kentällä menin loppuajan ja Essillä tuntu olleen vähän virtaa!

Venla, hevosten ystävä

Essi

Meillä ei vuohi oo tänä kesänä ollu päivääkään pihatossa vaan se on ollu nyt vapaana tallinpihalla.
Portit on pidetty kiinni niin se ei vahingossa joudu tielle vaikkakaan se ei yksin lähde yhtään mihinkään.
Se viihtyy laitumella hevosten kanssa, näin miten se seuras Loikkista kun se liikuskeli laitumella ja kun menin hakemaan Essiä niin se saatto meiät katokseen ja sit se kyllästy ja lähti takas laitumelle muitten hevosten kanssa.
Yöt se on ollu sisällä, se tulee samaan aikaan sisälle Loikkiksen ja Essin kanssa.
Muut hevoset meillä on yöt ulkona.

Nyt vähän ikävämpiin asioihin mutta näyttäs vähän siltä että tuo iänikuinen raha on esteenä miun kouluun lähtemiselle, toimeentulotuen sossutäti hylkäs jo samantien mut sanoi että voithan sie yrittää!
Opintotuen saan mutta odottelen yleisen asumistuen päätöstä et saako vai ei, se virkailija ei suoraan sitä kyllä hylännyt että jotain turhaa toivoa se anto.
Viimenen mahollisuus olis ottaa opintolainaa mut sitäpä onki sitte mukava maksella takasin asuntolainan ohessa ja jos en heti työllisty koulun jälkeen niin sitä ollaan sitte melkosessa kusessa.

Oon jo miettiny et mitä harrastuksia karsis että säästyis vähän rahaa.
En sitä mielelläni tekis mut jotakin on pakko tehä...

Voisin tässä kohtaa vähän avautua mielipiteistäni Suomen pahoinvointivaltiota kohtaan mut oon viime aikoina avautunu siitä vähän jo liikaakin kanssaihmisille että eiköhän se aihe oo loppuunkäsitelty.

Nyt tää Nelli Negatiivi lähtee tekemään jotain syömistä, laittaa aivot narikkaan ja laittaa leffan pyörimään!

Kiitos ja anteeksi!

Ei kommentteja: