maanantai 13. elokuuta 2012

Viikonloppu

Late oli venäjällä torstaista sunnuntaihin.
Torstaina olivat kaverinsa kanssa keskenään, perjantaina liittyivät muuhun Jeeppikerhon porukkaan, lauantaina lähtivät omille teille ja olivat menossa kattomaan officrossia mut päätyivät ajamaan siinä ja tulivat kisassa toiseksi!
Sunnuntaina tulivat kotiin!

Perjantaina mie sain tänne kaverin jonka kanssa oltii lapsena kirjeenvaihdossa ja sitten mesessä juteltu.
Ollaan tunnettu joku reilu 10 vuotta ja viime viikonloppuna nähtiin ensimmäisen kerran kasvotusten!
Oli jännä tunne ku ihan ku oltas aina tunnettu vaikka uusi naama siinä edessä mut kun ollaan niin pitkään oltu tekemisissä ja yhteydessä et ei tuntunu et on täysin vieraan henkilön kanssa.

Olin suunnitellu vaika mitä tekemistä viikonlopulle.
Perjantaina piti mennä tallille ratsastamaan mut kaverin juna oli niin paljon myöhässä et päätin et mennään vasta lauantaina tallille, perjantai meni tässä meillä syötiin ja juteltiin ja Laten veli heitti meiät illalla Konnunsuon baarille.

Lauantaina lähettiin kaupungille ja ostin nahkatakin ja isot korvikset, vetäsin ne päälle ja mentiin Lappeenranta cruisingiin, joka on amerikkalaisille autoille tarkotettu harrastaja näyttely.



Chevrolet


Chevrolet


Shelby Cobra




Ford 4000, 351 Letukan v8 moottorilla


Näin siellä paljon tuttuja, miun lookkii oli niin erilainen kun yleensä niin tutut ja vanhat luokkalaiset eikä Jeeppikerhon puheenjohtajakaan meinannu tunnistaa miuta!

Käytii cruisingin jälkee Coffee housessa kahvilla ja myyjämies alko juttelee et ootte cruisingista tulossa ja sanoin joo et hänellä on itellä amerikkalaine moottoripyörä ja oli töiden jälkee menossa kattomaa näyttelyä!

Käytii ratsastamassa ja loppuilta meni tässä kotona juomia nautiskellen ja netistä typeriä videoita katellessa ja naureskellessa ja musiikkia luukuttaessa.

Kaveri & Essi


Mie & Essi


Sunnuntaina lähettiin taas kaupungille, mentii satamaa kahville ja Jeeppikerhon puheenjohtaja oli siellä seurueineen ja kävin juttelemassa sen kanssa.
Mentii sitte kahville ja käymää yhellä kojulla mistä kaveri osti lävistyskorun ja sitten hiekkalinnaan.
Sen jälkee kaupoille, ostin itelle kaks t-paitaa ja kaveri kaulakorun.


Meillä syötiin ja sitte lähettii ajamaa offroadia Suzukilla.


Se ei lähteny käyntii luulin et on akku tyhjä mut ku lataamine ei auttanu ni Laten veli hokas et siin on startti jumissa, kolkutti sitä ja sit se lähti käyntii.
Se lisäs viel ilmaa renkaasee ja sit menoks!

Käytii ajamas suopätkä, jäätii mennessä jumiin ja jouduin pyytää kaverii ulos autosta pitämää vaijeria etten aja sen päälle.
Käytii laavun kohilla kääntymässä ja takas tullessa ajattelin et kierrän sen pahemman paikan et ei jäätäs jumiin mut se on luusereitten hommaa ni tähtäsin taas syvään uraan ja jumissa oltiin taas.
Just ku olin vinssaamassa ni Late tuli ihmettelemää, oli iha äsken tullu reissusta, meiän touhua ja vedettiin sitte Jeepin vinssillä Suzuki ylös ku oma vinssi ei meinannu jaksaa vetää koska auto oli niin syvällä.
Päästiin sitte ylös ja kotiin, sit oliki koht jo aika viedä kaveri asemalle.

Oli iha älyttömän kiva viikonloppu vaik Latea olikii hirvee ikävä kokoajan!

2 kommenttia:

emma kirjoitti...

tuntu, että olis ollu pidempiki aika kun tehtiin niin paljon kaikenlaista ja oli niin kivaa!:)
nyt jumitan tässä, lähettelen näitä videoita, ja mietin et voisinpa mennä aikakoneella ja ottaa uusiks kaiken :D

-Hanna- kirjoitti...

Oli oikeesti älyttömän kivaa!
Harmi et offroadit jäi nii lyhyeks mut olit kyl oikeesti hyvä vinssiapina.
Siust tulee hyvä heppatyttö offroadaaja! :)

Joskus uusiks!