torstai 26. heinäkuuta 2012

Hummailua


Kävin eile ja tänää ratsastamassa, pitkästä aikaa.
Tänää jopa kestin kyydissä, eile lensin alas.

Eile laukkasin sähkölinjan pohjaa, kaikki meni hienosti sit yhtäkkii Essi tekee jonku ihme loikan ja miu taspaino heittää sivulle, se hidastaa raviin.
jatkan valumista ja koitan tarrata hevosen nahkasta kiinni, sit hevone hidastaa käyntii ja tipun suoraa etujalkojen etee ja sit se pysähty.

Ei käyny mitää ku putosin, hevone vähä ihmetteli miks tulin pois kyydistä.
Siitä tuli niskat kipeeks ku se lenkin alussa vetäs yhtäkkii pään alas ja miul on ohjat tiukasti kädessä ni niskat retkahti taaksepäi.

Tänää lähin sit maastoilee iha eri suuntaa, menin kylätietä ja metsäteitä.
Pelkäsin iha törkeesti et karhu tallustaa vastaa ku siel päi liikkuu niitä mut ei onneks ketää näkyny.
Ravailtii ja laukattii ja yks mäki joka aina tullaa kovaa ylös ni tulin ravilla siihe ja sit laskin mäen juurella menemää ni Essi kiihytti kiitolaukkaa mäkeen.
Puolesvälis rupesin jarruttamaa mut jarrutusmatka meni aika pitkäks ku ei siin mäes oo ennekää himmailtu ni Essi ei olis meinannu nytkää mut en halunnu väsyttää sitä.

Loppumatka tultii rauhallisesti käyntiä, yks ravipätkä ja pitkät loppukäynnit.
Oli tosi kivaa vaik nallet pelottiki.

Tos illalla käytiin Konnunsuon baarilla (taas) ja siinä joku lähellä asuva rupes juttelee ja kyselee Jeepistä kaikkee, mentii niille käymää siihe ja se halus Jeepin kyytii ja oli muutenki hirmu kiinnostunu täst mei autoharrastuksesta.

Se kysy miulta et mite paljo sie oot täs mukana ni sanoin et niinki paljo et miul on oma auto mut ei se tainnu kuitekaa iha tajuta mite paljo oikeesti harrastan noita romuja.
No kunha se tulee käymää tos tallilla niin...

Kiitos minkätahansa huomenna on perjantai!
Voi Rummiuksen käsi et voi raastaa hermoja taas kerran...

Ei kommentteja: