lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannusajot

Vaihdoin bannerin, mitä tykkäätte?

Patun Mersu


Pajero


Jarkon Gaz


Mie ja Suki


Meidän juhannus meni taas autojen parissa.
Tällä kertaa Wuoksi offroad ry järjesti tossa muutaman kilsan päässä meiltä juhannusajelut joihin mentii sitten "kuokkimaan" tarkotuksena et olis ajanu Suzukilla mut mikää meiän autoista ei ollu kunnossa et olis voinu lähtee ni mentii sitte vaa katselemaan ja lähettiin tolla Caddyllä.

Jonki aikaa palloiltiin siellä missä tapahtu sitten mentiin juttelemaan yhelle jäsenelle ja sit kohta jutusteltiin muittenkin jäsenien kanssa.

Mentiin välillä kotiin ja nivottiin Suzuki kasaan että päästiin sinne mestoille takasin iltaa viettämään muutaman Worryläisen kanssa.

Päädyin kokeilemaan Sukia ihan oikeessa maastossa.
Yks jäsen lähti meille oppaaks ja mie ajoin.
Ensinnäkää en meinannu päässä sorakuopalta metsään menevää mäkeä ylös koska panikoin ja auto pysähty keskelle mäkeä, polkasin jarrua ja auto valuu taakse päin vaikka poljin pohjassa.
Sitten auto pysähty ja en olis uskonu että se siitä nousee mut auto lähti etenemään ja annoin lisää kaasua ja kenguruna päästiin sitte mäki ylös ja se oli kuitenki se helpoin osuus!

Ajon jälkeen oli yhtäaikaa sellane fiilis et "*ittu mie myyn tän *askan hevon*ittuun" ja sit taas et "vitti et oli kivaa, haluun takasi et opin ajamaan!"

Sukissa on aivan liian pitkä välitys eikä ohjaustehostinta eli aivan järkyttävän kauhee ajettava.
Kerkesin tyyliin tajuamaan et tos on...oli kivi kun oli jo menty siitä...
Kaikesta huolimatta selvisin siitä pätkästä suht kunnialla mut kyllä jännitti...

Mie oon ajanu vaa tasasella ja pehmeessä mudassa, en koskaa tollasella kalliolla jossa on paljon kiviä ja kallistusta.
Tiivistettynä jos olisin päivällä ajanu muiden mukana niin en olis pysyny perässä!

Nyt tapahtuu sitten sellasta että laittelen lähiaikoina jäsenhakemusta Wuoksi offroadille ja meen sitte joukon jatkona ajelemaan Lare apparina.
Yks jäsen tunnetaan jollain lailla entuudestaan että ei ihan tuntemattomien sekaan jouduta mutta hirveen mukavaa porukkaa oli keitten kanssa juteltiin että ihan mielellään sitä lähtee sitten seuraavalla kerralla niitten mukaan!

Suzuki & Laren Jeeppi

Ei kommentteja: