torstai 15. joulukuuta 2011

Laiska ja saamaton

Siis oikeesti en tajuu ku väsyttää koko ajan, toisaalta oon menny tällä viikolla välillä puoleen kuuteen ku normisti meen kuuteen töihin ni puolen kuuden aamuina kello soi siinä 04.15...

En jaksanu tänäänkää mennä tallille mut sen verra olin reipas et siivosin marsujen häkin ja se on aikaa vievää puuhaa ku teen sen nii tarkkaan ku koitan säästellä aluksia.
Ginko sujuvasti vahti marsuja siinä vieressä etteivät karkaa tai ettei niille satu mitää!
Toi Mörttiröpö tuoksuu miust hyvälle!

Ginkon ja marsujen kohtaaminen. Kuva ei oo tänään otettu mut melko tuore kuitenkin.

Tätä on odotettu LOMA ALKAA HUOMENNA!
Huomenna on viimene työpäivä ja sit oonki joulunpyhien yli lomalla!
Tää on se miun kesälomaviikko mikä siirrettiin päivän varotusajalla hamaan tulevaisuuteen ja se hama tulevaisuus on nyt!
Olis pitäny vaa aikasemmi valittaa asiasta mut olin sen verra kettuuntunu ettei tullu mieleen...

Oon sopinu hirveesti ohjelmaa nyt loman alkuun; huomenna on Laren työpaikan pikkujoulut ja sieltä sit suunta Kouvolaan Viikatteen keikalle!
Sunnuntaina mennää Ristiinaan hakemaa varaosamopo josta saan omaan mopoon sen vaihelootan vihdoin ja viimein + muuta sälää.
Maanantaina suuntana Saari jonne meen moikkaamaa entistä luokkakaveria jokohttp://www.blogger.com/img/blank.gif yksin tai sit toisen kaverin kanssa.
Sit Torstaina meen kattomaa ! Oon käyny viimeks loppukesästä kattomassa niitä ja on pitäny mennä täs aikasemmi mut ei oo ollu sopivaa saumaa ni nyt on sit sovittu et menen.

Meinaan lomalla sit oikeesti ryhdistäytyä ja käyä siel tallilla ku ei tartte töihin mennä ni jaksaa puuhata muutakin!

Ei kommentteja: