tiistai 14. kesäkuuta 2011

Tunnin pitoa

Töitte jälkee otin päikkärit ja niiltä heräillessä ajattelin et meen aikasemmin tallille kun tuntilaiset tulis klo 18. että kerkeisin ratsastaa Arskan maastossa ja sit tunnilla taluttaa Essiä.
No se sit työns taivaalta sellast tuhnuu et olisin ollu sit märkä siin talutus tunnilla et ei olis ollu järkevää.
Oli ihan ku syksy, paitsi oli lämmintä.

Siirrän Arskailun nyt huomiseen ja torstaina se lähteeki yhelle tytölle joko vuokralle tai ylläpitoon kuudeks viikoks.
Viimene mahis siis huomenna!

Tunnilla oli siis Essi ja HP, niitä ensi talutettii maastossa mut sitte Essin ratsastaja meni itsenäisesti HP'n perässä ja mie kävelin vierellä.
Joku tunti mentii maastossa, käyntiä vain.
Sit mentii kentälle ja toisella oli HP'n kans sen ver ongelmii et mie menin sit vähäks aikaa pitää tuntia sille joka oli Essillä, sil suju paremmin.

En oo koskaa enne pitäny tuntia, oon mie alottelijoita taluttanu kyllä ja samalla neuvonu mut tuo ei ollukkaa alottelija, sil on vaa taidot ruosteessa...
Piti kovasti miettii et mite itse sais sen hevosen menee just niinku sen pitäs ni kyl se rupes sujuu ja meniki tosi hyvi, tehtävänä oli siis mennä ympyrällä ja hevonen koitti karata ympyrältä, neuvoin mite asettaa ja mihin katsoa yms.

Arska, Essi

Sit mentii Essin ratsastajan kans viel maastoo käymää ja siel se ravas kaks pätkää, toine meni vähä huonosti ku Essi ootti miuta ku juoksin vierellä et ei ravannu kunnolla mut toisel pätkäl jäin suosiolla taakse et menivät ihan itse ja se sujuki paremmi!

Essi

Puoltoista tuntia naiset meni, olivat sopineet niin kun viimeviikolla jäi tunti vajaaks kun äitillä oli hiukka huono olo.

Essille laitettii sadeloimi, on nii epävakaat kelit ja oli lihakset lämpimät ettei mee jumiin.

Loma lähestyy uhkaavasti! Enää kaks työ päivää ja se on moro!
Loma alkaa perjantaina ja heti lauantaina lähetää sinne Viroon!
Siellä ollaan se 4 päivää.
Jänskättää iha vähä...

Ei kommentteja: