tiistai 24. toukokuuta 2011

Koirapuistossa

Siitä jännästä minkä mainitsin torstaina niin käytiin taloa katsomassa, ja sitä nyt tässä mietitään ja pähkäillään ja kysellään. Huomenna olis tarkotus pankissa piipahtaa.
Mutta katsellaan nyt et miten asiat etenee!

Sunnuntaina kävin ratsastamassa, menin puolet ajasta kentällä ja puolet maastossa.
Eilen en käyny ja tänään sille tuli ratsastaja ni en ite menny.

Huomenna on hirveesti asioita toimitettavana ni voi olla et kerkeen tallille vasta torstaina...

Putsattii marsujen häkkiä Ginkon kans, marsut sai kulkee mist vaa, jalkojen välistä, mahan alta, ei sunnillee uskaltanu liikkuu ku pelkäs et tallaa päälle. Katteli vaa mis ne menee ja haisteli jos yletti ja sit taas katteli.
Sit Tuksu oli sen takajalan luona ja Ginko peruutti, se katto koko aja marsua et mis se on ja meni sillee nätisti et ei osu marsuun.

Marsut ei pelkää Ginkoo yhtää, kumpikaa ei oo satuttanu koskaa toista ni ne tulee aika hyvi toimeen.
Välil jos liia innokkaasti haistelee ni sillo en sit anna koskee ettei marsuu satu ja ettei se pelkää.

Oltiin tänää myös Ginkon kans pitkäst aikaa koirapuistossa.
Kyl on koira muuttunu paljon ja lyhyessä ajassa!

Ennen jo kun lähestyttiin koirapuistoa alko murina ja haukkuminen, tänää vaa veti hihnassa ja sit ku portilla oli koiria ni veto lakkas sit ku oltiin niitten lähellä ja koira oli ihan hiljaa, yks koira tuli haistelemaa ni jopa nuuskivat toisiaan ilman ongelmaa.
Ongelma tuli siinä kun yks pien koira mahtu portista ulos vaikka oli portti kiinni niin olin sitä ottamassa kiinni ja muut koirat lähesty Ginkoa ja se alko rimpuilee ku jännäs ku tuli nii lähelle ja sit koitin nostaa omaa koiraa sylii ja ohjata karannutta koiraa, olis auttanu jos omistaja olis heti tullu hakee sen siit portilta ja sit Ginko murahti sitte sille pienelle joka oli karussa ja kauhee pitkä selitys!
Lopulta päästii sit itekki sinne puiston puolelle!

Siellä se teki tuttavuutta kaikkien koirien kanssa ja sit ku muut lähti mei kans jäi pien terrieri, sitä Ginko koitti saaha leikkimää mut se oli vähä ujo, ni meni pitkään ja Ginko kerkes melkein jo väsyttää ittensä mut sit löyty kuitenki virtaa kun terrierikin innostu juoksemaan ja loppuajasta ne vaan paini ja kaiveli kuoppia ja painivat sit siinä kuopassa!

Sit lähettii ennenku se kerkes väsyttää ittensä kokonaa ku saatii L'ältä autokyyti puistoon ja sit käveltiin sieltä pois niin piti jaksaa sit vielä kävellä pois sen 3-4 kilometriä, jotain sitä luokkaa.
Nyt on väsynyttä porukkaa täällä.

Ei kommentteja: