torstai 2. syyskuuta 2010

Sateista torstaita

Tänää oli viimenen kerta hammaslääkärissä! JES! Nyt on legot kunnossa. Parin vuoden päästä tarkastukseen.


Tänään kaupungissa on sadellu pitkin päivää, aattelin et miu ratsastussuunnitelmat menee taas pilalle mut mentii tossa enne viittä Kontuu ja L siitä omiin juttuihin, ni siellä ei ollu satanu koko päivänä ja Essilläkää ei ollu loimea.

Ratsastin kentällä semmosta kevyttä kunhan-ratsastan ratsastusta, koitin taas mennä muodossa mut miun keskittyminen ei ollu iha täysillä mukana ni hevonen meni sit sen mukaan.

Jossai vaiheessa alko ripsiä vettä ja sit ku sain hevoselle nutun niskaan ja takas laitumelle alko sataa, ja kovaa.

Hööksin paketti oli tullu ni kävin kaverilta hakemassa miun tilaaman koiranpedin, tehtiin siis tilaus yhessä.

Olin ostanu tänää myös uuden lelun Ginkolle ku se on saanu rikki kaikki noi pehmot ja yhestä solmulelusta se saa irti haituvia ni ostin sille toisenlaisen solmulelun ja TOIVON et tästä ei irtoo niitä haituvia..

Huomenna olis suunnitelmissa et lähtisin maastoon mut kuulin et on luvattu sadetta huomiseksikin.. No huomenna sen näkee mikä sää että menenkö mut ei pieni tihku haittaa niinku tänäänkään en välittäny siitä.

Auringon lasku oli upea, tän tekstin kuvat on siitä.
Kuvissa ei vaan pääse oikeuksiinsa kuinka hienolta se näytti! kaikkialla oli oranssia!



2 kommenttia:

erkkipekka kirjoitti...

täälläki oli torstaina ihan mieletttömän värinen taivas.. ei tosin mulla oikein kuvailut onnistunu kun puut edessä..ois pitäny lähtee autolla äkkii esim kaivokselle. siel ois ollu paree. puhuin samalla puhelimes miljan kans ja otin eka epähuomiossa kuvii auringonlaskusta mustavalko-asetuksilla, kyllä must viel pro tulee xDD

-Hanna- kirjoitti...

Kyllä se siitä! :D

Samalla sato vettä ku koitin ottaa noit kuvii, olis tullu varmaan parempia jos olisin pitäny kameraa kauemmi paikallaa mutku pelkäsin et se ottaa sateesta itteensä :/