keskiviikko 4. elokuuta 2010

(En keksi)

Tänää olikii sitte pitkä päivä töissä. Sieltä ku pääsin ni juotii L:än kanssa kahvit ja lähettii ostamaa koiralle matolääkettä ja ruokaa.
Ruokasäkki oli kyllä niin kallis et tyydytään halvempaan vaihtoehtoon vaik ei oo sitä mitä saatiin mukaan kasvattajalta...

Käytiin samalla reissulla Kodin ykkösessä, sieltä ostin uudet lasit.



Himoitsin noita laseja jo kun käytiin silloin avajaisissa mut en raaskinu ostaa, onneks, koska nyt oli melkei puolet pudonnu hinnasta.
Ei ne kyllä järkyttävän kalliit ollu sillon alunperinkään mut sillon oli tilanne se mikä oli..

Kotiin tullessa käytiin Ginkon kanssa ulkona, mentii melkein jopa kunnon lenkki!
Eli mentiin sellane kinttupolku joka menee talon sivusta kävelytielle ja sitä kautta kävelytietä parkkipaikan kautta takas, ei ollu pitkä mut kun normaalisti mennään vaan talon ympäri.

Ginko osaa jo aika hyvin kävellä hihnassa et se ei oo enää este lähtee vaikka pitemmällekki, mut se väsyy sitte ja kinuu syliin, niinku kerran ku oltiin kävelemässä miun kotipaikalla olevan Huvikummun lammelle niin puolessa matkassa alko kinuta syliin et hän ei jaksa kävellä. (matkaa joku kilsa)
Se oli sillon vielä niin pieni mut on kasvanu kyllä.

Sit ku tultiin takas sisälle niin annettiin matolääke ja se olikii sitte hyvvää!
Nam.

Huomenna jos koittas päässä ratsastamaa, en oo taas muutamaa päivää käyny ite mutta sillä kävi ratsastaja eilen ja äiti vei niitä maastoon pyörän kanssa.

Toivottavasti saan itteeni niskasta kiinni ja menoks!

Ei kommentteja: