torstai 11. helmikuuta 2010

Shopping to my horse

Noniin!
Nyt löysin kauan etsimäni vaaleanpunasen satulahuovan!

Eksyttii Prismaan ja menin ettimään ratsastushousuja mut ei siel oikee ollu miun tyylisiä eikä oikee miun hintaluokkaakaan..

Sit aloin kattelee et mitä muuta siellä on ni jo sattu silmiin ihana Eurohunterin vaaleanpunane huopa! Sopii niin hyvin Essille!


Huomenna meen tallille ja laitan sen heti sille.

Viimeks ku miun piti mennä tallille ni äiti liikutti Essin, vei maastoon muun porukan kanssa. Mie vähä toivoin et se pääsis joskus kunnon maastoon ku en vielä ite uskalla lähtee sellasille maastoille niinku nuo menee, eli kovaa!

Kyllä se oli nauttinu ku sai mennä lujaa ja ei tarvinnu kiertää kenttää ympäri! Viimeks ku menin maastossa ni se meni korvat pystyssä ja ku anto pohkeita ni ei laittanu yhtää vastaan, mut sit ku menin loppuajan kentällä ni siellä kun anto pohkeita ni jo se protestoi.

Mut kyllä mie vielä joskus oon yhtä rohkee ku ennen tätä kammoa, sillo ei ollu mitää väliä mikä hevonen oli alla ja olin kentällä tai maastossa.

Hevoskoulussakin lähdin miun sillosella hoitohevosella maastoon ja en ollu koskaa ennen ratsastanu koko hevosella. Reissu meni tosi hyvin.

No huomenna taas meen tallille mut oon siellä vasta ku on jo pimeetä ni meen kentällä ja onneks siinä on valot!

Ei kommentteja: