keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Ulkohommia ja treenit

Eilen oltiin pitkästä aikaa metsätöissä, siellä kantelin taas rankoja pinoon.


Tänään päivällä kävin Jarkon luona ja kannettin vähän puita mutta ei menty metsään.

Tänään illalla oli agility treenit Lappeenrannassa.
Miun piti alunperin mennä Ginkon kanssa mutta sillä on nyt vähän maha sekaisin niin annoin sen huilia ja laitoin tuon nuoremman juoksemaan!

Vein Ginkon mummon luo pitämään sille seuraa ja lähdin Udon kanssa treeneihin.
Treenikaveri omasta seurasta oli mukana oman koiransa kanssa.

Alku meni kohtuu hyvin, oli putki kaks hyppyä, putki, hyppy putki ja hyppy.
Liitteenä Kiitolan sivuilta lainattu kuva johon tökerösti puhelimella piirretty se mitä Udon kanssa tehtiin kun selitettynä hankala kertoa.

Eli alkaa ylhäällä olevasta putkesta tökeröä viivaa pitkin alaspäin...


Alku oli hankala, Udo huiteli melkosen laajoja kaaria ja otettiin sitten osissa tuota ja sit Udolla loppu mielenkiinto ja haisteli vaa hallin lattiaa niin otettiin joku helppo, palkka ja tauolle.

Tauon jälkeen oli jo tekemisen meininki, ennakoin tuota ekan hypyn jälkeistä käännöstä toiselle hypylle niin kääntykin niin hyvin että tuli välistä!
No saatiin Udon kanssa kyllä hienoja onnistumisia ja saatiin sujuvasti suoritettua rata paitsi viimeselle hypylle tuli aina mutkan kautta.

Udo on nyt 10kk ja osaa aika paljon, enemmän kun Ginko tuossa iässä koska olin niin kokematon etten uskaltanu tehä Ginkon kanssa mitään agilityyn liittyvää koska jokapaikassa toitotettiin että rikon sen jos teen sen kanssa mitään.

Nyt tiedän paremmin, paremmin mitä voi tehdä ja mitä ei.
Udon rimat on lähes maassa, se ei kiipeä eikä mene keppejä vielä, ei mene keinua.

Keskitytään hallussa oloon, irtoamisiin, nuo tän päiväset kuviot oli tosi hyviä sille, pimeitä putkia ja muita tuollaisia mitkä auttaa tulevaisuudessa meitä tekemään parempaa yhteistyötä.

Ginkon kanssa opetellaan tänä päivänä samoja asioita koska ne on jäänyt joskus opettelematta, irtoamiset, leieröinnit yms.


Treenien jälkeen söin mummon luona ja kahvittelin jonka jälkeen lähin ajelemaan kotia kohti!

Ei kommentteja: