keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Huh hellettä

Oikeesti miten kuuma voi olla!
Töissäki tuntu tänää et olis ollu jossain Mombasassa, kuumaa ja kosteaa.
Varastoluolan mittari näytti +28 ni koita siinä tehä töitä kun aivojen öljyt lämpenee nii et rattaat ei pyöri...

Meillä on tänään tehty 800 pienpaalia mut en ollu ite mukana kun en tienny paalauksista mitään ennenkun Anni soitti ja kysy et miten onkoha ne paalanneet, vastasin vaan etten tiiä asiasta mitään...
No viel kolme hehtaaria kuulemma pystyssä että kyllä mieki sinne viel pääsen kasan päälle.
Olin viel erikseen ilmottautunu et sitten kun paalataan niin mie tuun kyllä töihin.

oon varmaa siinä mielessä hullu et tykkään heinätöistä, oon ite aina siellä kuorman päällä asettelemassa paaleja kun ne menee paalaimesta tornin kautta suoraan kärryyn.
Kuumahan siellä on ku helvetissä mut aina on selvitty hengissä.

En käyny tänää ratsastamassakaa ku ajattelin et liian kuuma ja ku käytii koiran kanssa lenkillä niin törkeet määrät kärpäsiä ja paarmoja hyökkäs kimppuun.
Vaskitsakin nähtiin, koira ei sitä huomannu ollenkaan ku paahto vaa menemään mut mie kyllä huomasin sen, luulin ensi et oli kuollu ku ei liikkunu.
Tökkäsin ni lähti liikkeelle ja haisteli ilmaa.
Oli aika söpö.


Meinasin marsuille jonkun viilennyksen askarrella tuonne häkkiin ku makoilevat ku lahnat millon missäkin, joku vinkki oli laittaa pakastinkylmä kivi häkkiin mihin kaverit voi nojailla tai kiivetä.

Kotiagilityäkin pitäs tässä joku päivä harrastaa kun muuten unohtuu kaikki, aurauskepit ajattelin iskeä hiekkaan ja mennä sitte niitä, se kun on viimeaikoina menny niin huonosti et pitää vähän muistutella sitä.

Viimeyö nukuttiin teltassa, oli paljon viileempi nukkua ja joskus kahen aikaan yöllä heräsin et oli kylmä, kävin hakemassa lisää peitettä sisältä ja koiralle makuualustan se kun ei rauhottunu oikee millää nukkumaa ennenku prinsessa sai oman alustan.

Jatkan aivojen sulattamista, jos huomenna aktivoitus vaikka tuonne tallin suuntaan....

Ei kommentteja: