lauantai 11. joulukuuta 2010

Kouvola seikkailu

Käytiin L:än kans siellä Kouvolassa pyörimässä perjantaina.
Ilma oli aika kauhee ku lähettii tuuli ja tuiski lunta mut kerran oli vapaapäivät sovittu ynnä muuta niin lähettiin joka tapauksessa ja mitä kauemmin ajettiin ni sitä mukaa ilma parani, ei enää satanu mut tuuli jonki verra.

Ja vähän sen jälkee ku oltii menty 6:tos tiellä pitkän Shellin kohilla niin sen jälkee oli tapahtunu onnettomuus. Rekkoja ja henkilöautoja oli törmänny toisiinsa ja muutama henkilö oli loukkaantunu mut onneks kukaa ei ollu kuollu.
Uutisissa näin jälkee päi kuvaa sieltä paikalta niin oli pelkkää rautaromua tien vieressä en ees tiiä mikä se sit oli...

Takas tullessa joskus viiden aikaan oli vielä 6 tie tukossa, jonotettiin joku puol tuntii ja sit käännettii uukkari ja lähettii ajaa Savitaipaleen suuntaan ja Lemin kyltin kohalla käännytiin sinne ja tultii Lemin kirkonkylän läpi ja Mikkelintietä 6 tielle.
Haettiin Ginko miun porukoilta ja lähettii kotii. Äiti oli koiraa hakiessa ruokkinu marsut kun L oli leikannu ruuat valmiiks ni tarvis vaa heittää kuppii.

Mutta ilosempaa aihetta nyt...
Sieltä kouvolasta en löytäny sitä mitä lähin hakemaan, paitsi yks pitkä toppi...
Huppari jota toivoin löytäväni ni sitä ei ollu, se on kait vaan nettikaupassa...

Pyörittiin vielä vähän ympäriinsä ja käytiin syömässä lounaspaikassa, oli kyl hyvät ruuat!

Tänään kävin maastoilemassa Esterin kanssa!


Sain äitin ottamaan kuvia ku olin lähössä.

Menin aluks yhen metsätien ja sit menin maantietä pitkin naapurikylään päin.
Sieltä poikkesin taas yhelle metsätielle jonka aluks laukkasin ja ajattelin et jatkan sinne kun tie kääntyy vasemmalle, huomasin sitte ku olin laukannu penkan läpi et siin onki naapurin ladut!
No eiku hidastamaa hevosta ja varomaa ettei tallo latuja.
Alkuun saatto tulla pari kavion jälkeä mut muute mahuin menemää siinä latusten vieressä, käyntiä kylläkin.
Sitte käännyin jossain kohtaa taas vasemmalle ja ladut meni sinnekkin!
Sit ladut teki mutkan ja jouduin siinä vaiheessa menemään latujen päältä koska olin ite menossa suoraan ku ladut käänty metsään sähkölinjaa myöten.

Toivon ettei tule valituksia koska siellä ei mahollisesti ole kun yhessä kohtaa kavion jälet koska en oo iha varma kerkeskö latujen alkupäässä tallaamaan niitten päälle ennenkun huomasin ne...
No se selviää sitten jos naapurit soittaa miun porukoille...

Sinne reitille ei ookkaa sit asiaa ennenkun keväällä ku ei voi enää hiihtää...

Ei kommentteja: