tiistai 10. elokuuta 2010

Mummon kanssa ostoksilla

Käytiin mummon kanssa tänää kaupassa, Cittarissa.

Kas kummaa ku sanoin et meen kattomaa vaatteita, mentii yhes mummon kanssa sitte, no ku sieltä rupes niitä ihania vaatteita löytymää!

Löysin ihanan pitkän hupparin sekä pitkän raitatopin.





Edellisenä päivänä L:än kanssa käytiin niin ostin tälläsen hiussoljen. (Mikälie)


Hupparista en saanu kunnon kuvaa mut päällä se on tosi ihana ja syksyä ajatellen se olis ihana vetää päälle, pitkä ja lämmin!

Topin kanssa rupesin miettimään et ehkä kävis pillifarkut tai legginsit, en käytä kumpiakaan mut just jollain tytöllä näin sellaset legginssit jotka on nilkkaan asti ajattelin et jos tommosia sitte kokeilis...

Oon aina jotenki inhonnu legginsejä ja ajatellu et ei koskaan miulle.
Sama kun balleriinoissakin, ei koskaan miulle mut kuinkas kävikään, ostin ekat balleriinat tänä kesänä ja tänään lähti miun mukaan ekat legginsit! WOOT?!

Tänää vahvistu kyllä se et miulle löytyy sopivampaa vaatetta tavan ruokakaupoista ku oikeista liikkeistä.
Ja korjatkaa jos oon väärässä mut taitaa olla vielä Cittarin joku oma merkki toi Inspirè?

Jokatapauksessa en koskaa oo ollu kovin kiinnostunu muodista taikka miltä näytän ku lähen ovesta ulos mut sen huomaa kyl ihmisten katseista et nyt on joku vialla..
Oon ollu viel aika poikatyttö, ei ollu paljoo mitää tyttöjenjuttuja; meikkausta, muotivaatteita yms... Sen takia en ollu kovin suosittu koulussakaan.

Nyt oon ollu kiinnostunu muodista ja vaatteista jo jonkin aikaa mut ei tää yritä olla mikään muotiblogi, vaan yleisesti kirjotan, myös vaatteista jos teen jonkin kivan löydön niin on kiva kertoo siitä!

Mummo oli vielä niin ihana et lupas kustantaa miun tän päiväset ostokset, nää oli kaikki tosi edullisia, en olis muute suostunu!

Vein mummon sit kotiin ja söin siellä. Sen jälkee lähettii L:än kans Kontuun, miun kotipaikalle että äiti värjäis miun hiukset.
L meni tekemään omia juttujaan ja mie jäin koiran kans sinne.
Oon lopputulokseen tyytyväinen vaik hiukan arvelutti toi väri mut omasta mielestä ihan jees!


Vähän huono kuva tämäkin..

Mutta koska miun olis pitäny olla jo nukkumassa niin hyvää yötä!

Ei kommentteja: