torstai 9. kesäkuuta 2016

Askareita ja suunnnitelmia

 Heippataas! On ollu vähän hiljasta blogin puolella viimeaikoina.
Silleen ku kaikki päivät on samanlaisia niin oikeen huomaa tuota ajan kulua...

Yks päivä männäviikolla keksin vihdoin mitä haluun tehä niistä heinäseipäistä jotka olin tuonu porukoilta jo varmaan kuukaus takaperin.
Ensi ajattelin tehä sellasen kukka-amppeli tai lyhty telineen mut tuli sellanen fiilis et se on vähä last season ja ei ihan miuta, ni siinä rakennellessa ja köyttäessä ruosteista piikkilankaa tolppien ympärille ajattelin et nyt alkaa näyttää vähä enemmä omalle...
Sit muistin et sellane varotus kylttiki lojuu jossain niin se vielä kiinni siihen ja valmis!
Kiikutin tuon komistamaan pihan laitaa.


Viime viikonloppuna hankittiin tikkataulu ja ajateltiin et vietetään lämmin kesäilta nautiskellen ja tikkaa heittäen, no eikös se sitte sada vettä ku päästii ulos heittää tikkaa.
Heiteltiin sit vesisateessa ja kun kovemmin sato niin piti mennä sit jo katoksen alle hetkeks et jos taas kohta laantuis.
Jossainvaiheessa piti kuitenkin se sadetakki hakea mut niinku mainoksessakii sanottiin, elä niinkuin viimeistä kesäpäivää nii niinhä myö tehtii!


Mie oon buukannu ens viikon täyteen koirajuttuja.
Maanantaina olis agility epikset Kotkan seudulla mut miun sinne lähteminen on viel äärimmäisen epävarmaa.
Keskiviikkona olis oman seuran epikset Imatralla ja sinne nyt meen iha varmasti.
Torstaina olis Match Show Lappeenrannassa jonne suunnittelin kans meneväni, saahaa vähä harjotusta oikeita näyttelyitä varte jotka on sillon heinäkuun alussa.
Lauantaina olis vielä tuossa Imatralla yhet Match Showt joihin niinikään ajattelin mennä.

Lähinnä miuta se koiran ja tuomarin kontakti siinä pöydällä jännittää kuinka suhtautuu, kaverilta sain myös hyviä neuvoja mite sais koiran olemaan rauhassa ja rentona siinä pöydällä.

Ollaan joskus käyty mätsäreissä mut vaa muutaman kerran ja Ginko koittaa aina kiivetä siitä pöydältä miun syliin, eläinlääkärissä tekee samaa liekkö luulee et tuomari tulee ja antaa pistoksen!

Mie oon tälle päivälle ootellu myrskyä mut onkii luvattu vasta huomiseks, täällä oli päivällä satanu mut iltapäivästä lähtien paisto koko päivän aurinko.

Missä olet Eino-Salomon myrsky?

Tää päivä on menny sit iha vaa kotihommissa, siivosin, tiskasin ja tein ruuan sekä laitoin saunan tuleen.

Ei kommentteja: