maanantai 8. helmikuuta 2016

Käsityön leimaa

Miulla oli eräs kassi jonka sain joskus ala-asteen viimesillä luokilla en muista millon mutta päätin muokata sitä hiukan.
Siinä oli sellainen läppä jossa oli tasku mistä putos kaikki tavara jos läpän aukas että pääsee käsiksi laukun sisältöön.
Leikkasin läpän irti ja leikkasin läpästä nuo värikkäät kuviot ja ompelukoneella ajoin ne kiinni tuohon jäljelle jääneeseen kassiin.



Läpässä olleen taskun sulkemis lenkit ja pistoolilukot irroitin myös ja ompelin ne tuohon kassin suulle.
Osan jouduin ompelemaan käsin koska kohtasin ompelukoneen kanssa ongelmia; ilmeisesti alalanka alko jossaivaiheessa menemään sotkuun sekä katkasin kaks neulaa eli ainoat mitä oli...
Vähän harmitti...

Alku oli muutenkin haparointia koneen kanssa koska oon ajanu ompelukoneella viimeks ala-asteella.

Oon kerenny jo kuvien ottamisen jälkeen laittelemaan lisää kaikenmaailman pinssejä ja suunnitellu mitä kaikkea muuta ompelen siihen eli ei oo siis valmis vielä vaikka kyllä on ollu jo tuollaisenaan käytössä.

Miulla on myös ollu pitkäaikaisena projektina säärystimet ja ensimmäisen säärystimen piti valmistua jouluna mutta sain sen vasta eilen valmiiks ja toista alottelin.


Pelkään et koit syö tuon ekan ennenku se toinen säärystin valmistuu mut jospa nyt jaksas ja viitsis neuloa vaikka vaa vähän jokapäivä ni ei mee kauaa ni ovat valmiit!
Näitten jälkeen sunnittelin vielä tekeväni ne kämmekkäät...

Ei kommentteja: