sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Kooste tapaninpäivän ajoista

Joulu tuli ja meni.
Vietettiin joulu kotona, ainoo et mie kävin Konnussa aattoiltana kylässä.
Kauheen jouluinen fiilis ei kyllä ollu kun ei ollu lunta, ne vähät mitä sato kesti pari päivää ja sulivat sitten pois.

Meillä oli eilen Worryn tapaninpäivän ajot Mykrämäessä ja mie olin tällä kertaa ihan vaan kyytiläisenä ja vinssiapinana sekä kuvaajana.
Autoja oli metsässä viisi kappaletta ja mönkkäreita saatto olla saman verran, ihan varma en oo mut jokatapauksessa porukkaa oli hyvin liikkeellä.








Oli lenkin päätteeksi sitte vähä kikkailua lutakossa ja sitte meiät hälytettiin auttamaan Jeeppi ylös niin pelastava sininen enkeli ajoi ittensä sen viereen jumiin kyljet vastakkain, autojen väliin olis mahtunu Etelä-Saimaa että eihän se ollukkaa kovin lähellä.


 Jeepin vinssillä vedettiin pylpyrän kanssa ronskisti Patrollia turvakaaresta vähän sivummalle ja kaiken lisäks meiltä oli rengaskin tyhjentyny aikasemmassa kikkailussa ja oli niin pahasti että ei menny enää ilmaa renkaaseen ja viimene peruutus sivummalle parkkiin niin lähti vanteelta.

Ei muutaku vararengasta kaivamaan paksista ja Hansun Rengaspalvelu hoitaa!


 Miusta on kiva olla hyödyks jos oon jalkamiehenä, meidän osalta ajot päätty sit siihen kun vararengas oli hiukan eri kokonen kun muut renkaat ja niin päätty muutamalta muultakin kun tuli vähän kalustovaurioita.
Makkaranpaistoon ja siitä voblaamaan kotiin.


Keli oli alkuun plussan puolella ja tuulen puuskaista mut jossainvaiheessa putos pakkasen puolelle ja tuli lunta kuuroina, mie kävin välillä autossa lämmittelemässä vaikka olin olevinaan laittanu lämpimästi päälle mut silti oli kylmä.
Mie olin saanu sellaset jännät kädelämmittimet joululahjaks mut ei tullu sit niitä käytettyä vaikka ne mukana olikin.

Päivä oli silti hauska vaikka en ite ajanukkaa nyt yhtään.

2 kommenttia:

em kirjoitti...

Jos tippuu mutteri päästä niin hoituuko tuollaset myös Hansun rengaspalvelun kautta? Vai pitääks ottaa yhteyttä johonkin korkeemman profiilin tahoon? Ai että tuo mutavelli on kunnon ryönäsen näköstä uuh!!

ps. Tehdään joskus psykologinen testi, tuun mukaan ajoihin korkokengissä ja tällingissä, katotaan tippuuko ukoilta mutterit päästä. Multa tippuis ainakin... :D

-Hanna- kirjoitti...

Sitä oon miettiny itekkii et jos menis ajoihin minihameessa ja ylipolven kiiltonahkasaappaissa et mites sitte suut laitetaa :D