sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kipeänä...

Mie oon ollu taas kipeenä, edellisestä kerrasta ei oo kauaa aikaa, alkaa tässä pikkuhiljaa selvitä voittajana...
Voipi olla että oon lenkillä palelluttanu itteni.
Stressiäkin on ollu kun kaikki autotkin on rikki ja valuutta vähissä, kaikista kolmesta pihalla olevasta fillaristakii on kumit tyhjinä enkä oo jaksanu kipeenä ollessa käyä tutkimaa omasta käyttöfillarista mistä se vuotaa, miulla on siis sisäkumin paikkaussarja olemassa...

Tän päivän saavutus on ollu telkkarin ja netin tuijottamisen lisäks varmaan kuukaus sitte ostetun kyltin kiinnitys ulko-oveen, kun eilen vasta sain siihen tehtyä reiät kulmiin, sekä saunan kiukaasta tuhkat pois ja saunan laittaminen tuleen...


Vähintään yhtä kauan aikaa kun on tuosta kyltin ostamisesta niin olin hankkinu uuet rengaskorvikset jotka on tuossa alla olevassa kuvassa ja yks hela mut tuosta on hankala sanoa mikä niistä on uus.
Korvikset on ihan hopeaa ja uus hela on punainen Murano-lasinen, merkkiä Sterlinks.


Ensi viikonloppuna olis sitte Worrycrossi mutta näyttäs nyt kovin epävarmalle siihen osallistuminen mutta katsellaan vähän lähempänä tilannetta uudestaan jos/kun saa nuo käyttöautot ensin liikkeelle.

3 kommenttia:

alien kirjoitti...

Hieno kuva! Nätit kulmakarvat. Ei kuule tarvii kymmentä eri kulmatuotetta.. Ensin väriä, sitten vahaa, sitten peitevoidetta siveltimellä kulman ylä - ja alapuolelle. Sitten highlightia kulmaluulle ja mitäs vielä. Voi samperi kun ne tunkee nykyään vaikka mitä, ihan kun joku drag queen -meikki normipäivänä. Minäkin alan.
ps. vaikka kyllä sillä sais ilmettä muutettua mielenkiintosella tavalla, että oo sinä meikkipää niin mä kokeilen.

-Hanna- kirjoitti...

Joo kulmat on iha naturellit, en oo koskaa ees ajatellu et niille pitäs tehä jotain muuta ku luonnollista karsintaa :D

e kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=Da0MgF8ISYA