torstai 14. toukokuuta 2015

Pikku hankintoja

Lähdettiin Hiluxia kattomaan mut Hilux oli niin hurjassa kunnossa et se jäi.
Tila oli niin täynnä kaikkea romuaarretta et väkisin alko silmä vaeltamaan romukasoja niin etten eteeni kattonu mihin kävelin.

Mie bongasin jostain vajasta vintage fillarin ja siitä päästiin kaupoille, Jarkko bongas maitokärryt ja niistä päästiin kaupoille.
Sitten kun mätettiin aarteita kyytiin niin isäntä kysy että otetaanko viel tuo yks sininen fillarin runko kyytiin, saisi kaupanpäälliseksi niin otettiin sekin!

Mie ja Jupiter


Jupiterissa ei oo oikeestaan mitään muutakun pesu, ketjujen rasvaus ja kovaa ajoa!
Satula täytyy laskea niin alas kun se vaan menee koska en noin ylety sitä polkemaan kun oon tällänen persjalkanen perunankaivaja.
Pyörä on jostain kaheksankymmentä luvulta, siihen nähden tosi hyvässä kunnossa.

Maitokärryt ja toinen fillarin runko

Miun sisällä asuu sellanen romunkerääjä niin kaikki tuollaset paikat missä on mahdollisesti jotain vanhaa tavaraa yms niin oon ihan sekaisin!

Maitokärrytkin on sellanen kevyt projekti mut jotain visioita on jo sen varalle mut saa nyt nähä mitä tulee.

2 kommenttia:

elma kirjoitti...

Oho!!! :0 pyörä kaksin kappalein. Meillä on samanlainen toi punanen mummon pyörä. Mummon entinen siis. Mut nyt se ei enää käytä sitä kun mullan alla on vaikee ajaa pyörällä. Taisit muuten ajaakin sillä kun olit käymässä. Siin on satula levee. Sopii isolle ahterille, vaikka en tarkota että sull on. Mut ero on selkeä omaan pyörään verrattuna kun sillä tuntuu niinkun ajais nojatuolilla.
Pole, pole!
T. Kesäyöpyöräilijä

-Hanna- kirjoitti...

Nii, se oli hyvä fillari! :)
Alkuun kun otin tyypit tuosta omasta punasesta ni tuntu jotenki tosi huteralle kun tottunu siihe Yosemiteen kun se ei tutise eikä vapise.
No pitää tässä joku päivä koittaa vähä pitempää lenkkiä tuolla uudella fillarilla että kattoo miltä se tuntuu :)