tiistai 9. joulukuuta 2014

Näpräilypäivä

Nukuin tosi huonosti viimeyönä, tai siis sen kolme tuntia minkä nukuin ja viimesen tunnin yritin väkisin nukkua.

Nousin ennen kellon soittoa ja menin sitte päiväks Jarkon luo ja sieltä sitte tallille.

Näpräsin siihen autoon, mitä jätkät korjaa, sähköjohtojen päälle suojakuorta ja teippiä, pyörin jaloksissa ja sitte menin jatkamaan sitä omaa projektia.

Aihiona on siis tämä tynnyrin kansi josta pitäisi tulla tarjotinalusta.


Ei oo ihan menny niinku strömsössä tämän kanssa; ensin piti ajaa rälläkällä reunaa pois mut tulin siihen tulokseen et olkoon reuna ja hion sen vaan tasaseks ja pyöreeks mikäli noin ohutta nyt pyöreeks saa.

Sitte hankasin sitä ja pyyhin rasvat pois pinnasta ja maalasin kilikolimaalilla pinkiks.
Olisin halunnu pitää sen tuollasena vihreenä mut ei ollu vihreetä ja tarkotus oli tehä se käsillä olevilla tarvikkeilla.

Ohut spraymaali ei tietenkää peittäny kaikkia naarmuja ja maalireunoja koska en kaikkea maalia tietenkään saanu siitä pois.
No sitte maalasin sen eilen Hammeritella omasekoitus pinkiks pensselillä, samaa pinkkiä mitä Suzukiin tuli sillon ja tänään oli tarkoitus sitte vetää mustalla ne reunat mitkä halusin.
Kävin kuitenki ostamassa mustaa kilikolispraytä koska sitä menee muutenkin välillä sinne sun tänne.

Pinkki ei ollu ihan täysin kuiva niin spray alko kiehumaan.
Ei auta muu ku hangata huomenna mustat maalit pois kun ovat kuivaneet ja korjailla sitä sillä pinkillä sen jälkeen ja sit se saa luvan olla valmis.
Tai kumimattoa tulee vielä siihen alapuolelle ja sen oon jo leikannu vanhasta auton lattiamatosta, ei siten naarmuta pintoja mihin sen sitte tässä kotona laittaa.

Oon jo muutaman kerran kerenny miettimään et kohta heitän sen tuonne metallinkeräykseen mut katotaan nyt mitä siit tulee.
Ite ku tekee ni saa sitä mitä sattuu tulemaan.

Ei kommentteja: