perjantai 31. lokakuuta 2014

GAZ'in valmistelua

Ollaan koko viikko oltu Jarkon kanssa tallilla tekemässä pitkää päivää GAZ'in kimpussa Worrycrossia varten.

Paljon on saatu aikaseks; öljyjä ja nesteitä on katottu ja lisätty, vinssi kertaalleen rikottu ja korjattu (meni vain yks sokka poikki, porattu ja laitettu paksumpi), juotu kahvia, laiteltu lisää valoja että näkee pimeessäkin temmeltää, juotu kahvia, bensaa hamstrattu, siirtolaput haettu, juotu kahvia, laittu työkalulaatikko johon on sullottu kaikkea mitä tarttee....


Lisävalot on kummallakin puolella lavan etureunoissa

Vielä olis vähän hommaa ja tää meni nyt perjantain puolelle mut oon vielä torstaissa joten muotoilen tän näin että huomenna aamulla mennään taas aikasin laittelemaan autoa ja lauantaina pitää vielä vähän aikasemmin olla hereillä ja menossa.

Oon tässä tällä viikolla kuitenkin käyny agilitytreeneissä mut hevostelemaan asti en oo kerenny..

Ginkolla oli eilen treeneissä takki päällä ja se ei tykkää siitä yhtään, lihasten lämmön takia sillä ylipätään oli se.
Se rapsutti ja hankas kun se halus sen pois ja sit istu ihan paikallaan ku ei tykänny liikkua se päällä.

Tänään käytiin hakemassa siirtolaput ja yhen väärän työkalun niin samalla reissulla halusin käyä kattomassa löydänkö oransseja huomioliivejä koiralle, vanhat on niin kuluneet ja pinttyneen likaset että ne pitää heittää ja valkonen koira hankea vasten kuitenkin vähä häviää keltasten liivien kanssa.

Löysin sitte Cittarista kakspuoliset heijastinliivit, toinen puoli keltanen ja toinen oranssi ja kummallakin puolella heijastimet.

Kokeilin niitä Ginkolle niin se alko kiemurtelemaan pitkin kämppää, hyppi sängylle, meni eestaas ja lopulta kaivautu tyynyn alle piiloon ja näytti miulle henkistä keskisormea.


Luulis et se tottuis ku enemmän pitäis?
Treeneissä talvella melkein olis oltava se takki kun kuulemma jotkut kouluttajat ei päästä ollenkaan treenaamaan pakkasilla jos koiralla ei ole takkia, se on ihan pelkästään niiden lihaksien takia ettei tule niin helposti revähdyksiä kun pysyy odotellessakin lihakset lämpimänä ja pakkasilla melkein silti vähän kävelyä että pysyy lihakset liikkeessä ja takki päällä.

Sama noiden heijastinliivien kanssa, oon pitäny pimeänä aikana lenkkeillessä sillä heijastinliivejä, se aikansa niitä rapsuttelee mut kävelee kuitenkin loppujen lopuks oikeinpäin...

Ensi viikolla pääsee taas normaaliin rytmiin ja pitäis siellä heppatallillakin käydä ja viettää aikaa Essin kanssa kun vielä voi...

Ei kommentteja: